2777
2789

من کانال خاصی ندارم مطلب محورم 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه مدت زبان انگلیسی میخوندم

اینم هر بار چند روز میخونم باز ولش میکنم تا سال بعد همه رو یادم میره

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه چه موضوعاتی رو دنبال می کنی ؟

هرچی پیش میاد مثلا درمورد گوشی خریدن میخوام تحقیق کنم سرچ میکنم 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه مدت زبان انگلیسی میخوندماینم هر بار چند روز میخونم باز ولش میکنم تا سال بعد همه رو یادم میره

خیلی خوبه اگه علاقه داری 

بشین ببین چی باعث میشه ول کنی ؟

از روی تنبلی ، علاقه نداشتنه یا شایدم برای خودت بزرگش کردی مثلا میشینی چند روز یکی دو ساعت کار می کنی  یه روز که نشد و نتونستی ول می کنی ! پس بیا هم حجم و هم زمان کمتری رو نسبت بده به این کار مثلا روزی ۵ لغت ...

خلاصه کارها رو کوچیک کوچیک کن تا استمرارت حفظ بشه 

خیلی استفاده کردم و می کنم. کانال کتاب صوتی، آشپزی، کانال های مختلف نقاشی، کانال ورزش در خانه، کانال های مربوط به برنامه نویسی

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم