2777
2789

چشمام بشدت ضعیفه ینی حتی زیر نویسای یه متری رو هم نمیتونم بخونم ولی خب دیگه عادت کردم دکترم میترسم برم لیزیک کنم 

الان چند وقته استرس افتاده به جونم که نکنه قوز قرنیه داشته باشم و در اخر کور بشم 😭از اول این فوبیا رو داشتم ولی یادم رفته بود الان دوباره یادم افتاده شبا همش دربارش میخونم و استرس میگیرم حالم بد میشه😭

آخه چشام بشدددت ضعیفه با ضعیفش مشکل ندارم عادت کردم فقط میترسم کور بشم😭😭😭

ینی ممکنه فقط وسواس باشه و من این بیماری رو نداشته باشم؟ اخه خیلی اینطوری برام پیش اومده که درباره بیماریها همش بخونم و تا چند روز همش نگران باشم که نکنه من فلان مریضی رو دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

چرا خودت رو عذاب میدی ، عینک رو که دیگه خیلی چیز طبیعی هست خودم عینکی هستم و کلا پروسه گرفتن عینک ۱ الی دو ساعته 

من خودم وقتی چیزی تار میبینم کلا عصبانی میشم برای همین عینک همیشه همراهم هست با اینکه زیاد ضعیف نیست چشمام

اگه بیمه هم داشته باشی که تحت پوشش بیمه باشه عینک و ویزیت و... رایگان برات در میاد 

برو راحت عینکتو بگیر با یک فریم خوشگل بزن و راحت بشی

مگه ضعیف باشه استفاده نکنیم قوز قرنیه میاره ؟

نه قوز قرنیه وراثتیه ولی اگه دوربین/نزدیک بین باشید و عینک نزنید شماره چشم بالاتر میره 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

چرا خودت رو عذاب میدی ، عینک رو که دیگه خیلی چیز طبیعی هست خودم عینکی هستم و کلا پروسه گرفتن عینک ۱ ...

اخه از عینک بدم میاد و اصلا بهم نمیاد بخاطر همون دیگه بدون عینک عادت کردم و برام عادی شده فقط میترسم کور بشم و قوز قرنیه داشته باشم 😔

اخه از عینک بدم میاد و اصلا بهم نمیاد بخاطر همون دیگه بدون عینک عادت کردم و برام عادی شده فقط میترسم ...

برو توی پینترست فریم های عینک های مختلف رو نگاه کن ببین کدوم به صورتت میاد اینقدر فریم ها مختلف و خوشگل هست الان که خیلی ها میرن شیشه میزنن که فقط فریمش رو استفاده کنن، عینک رو به هرحال داشته باش حتی اگه نخوای استفاده کنی 

من خودم هر سال میرم یک فریم جدید میگیرم 😂

نگران قوز قرنیه هم نباش احتمالش کمه

احتمالا دوربینی هستی