2777
2789

تا حالا زندگی رو شاهد بودید که الکی و سره هیچی بحث‌بالا بکشه و باعث خراب شدن زندگی شده باشه؟؟

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

زندگی سر چیزای الکی خراب نمیشهشما از واقعیت بی خبری قضاوت نکن

بسسسم الله 🙄😐😐

من الان کسی رو قضاوت کردم

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خودم سر استوری من ک خاهر شوهرم ب خودش گرفت سر این که رفت یه چیز دیگه ب شوهرم گفته شوهرمم میگه تو چرا استوری گذاشتی خونه خراب کن .گفتم اینو گذاشتم اونم ب خودش گرفته خلاصه ۵۰ روزه شوهرم خونه نمیاد

بله 

کلا یه آدم چ مرد چ زن وقتی ازدواج میکنه باید رفتارش با طرفش کاملا حساب‌شده و متفاوت از جاهای دیگ زندگیش باشه

الان من اونجوری که با داداشم حرف میزنم اگ با شوهر آیندم بخوام حرف بزنم زندگیمون نابود میشه 😂😂✋🏻✋🏻

🍉

بسسسم الله 🙄😐😐من الان کسی رو قضاوت کردم

آره

پسره به نامزدش گفته بود بابابزرگت  اومده بود چرا خبرم نکردی ک بیام دختره هم جیغ جیغ میکنه پسره هم میگه حالا تو چرا خودتو پا....ره میکنی

دعواشون میشه و فلان

بعد یه سال بابای دختره ۶۰ میلیون از پسره میگیره و تمام 

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.

اره خودم سر استوری من ک خاهر شوهرم ب خودش گرفت سر این که رفت یه چیز دیگه ب شوهرم گفته شوهرمم میگه تو ...

بر باعث و بانیش لعمنت😔

غصه نخور درست میشه تو خودت رو ثابت کردی گلم 

العی بگردم میدونم سخته🫂

بله کلا یه آدم چ مرد چ زن وقتی ازدواج میکنه باید رفتارش با طرفش کاملا حساب‌شده و متفاوت از جاهای دیگ ...

پس حواست باشه😂🤦🏼‍♀️

آرهپسره به نامزدش گفته بود بابابزرگت اومده بود چرا خبرم نکردی ک بیام دختره هم جیغ جیغ میکنه پسره هم ...

🫤

دقیقا همین مدلی دهانم کج شد لنگ اون ۶۰ تومن بودن

بر باعث و بانیش لعمنت😔غصه نخور درست میشه تو خودت رو ثابت کردی گلم العی بگردم میدونم سخته🫂

خیلی ادم شادی بودم الان ۴۰و۵۰ روزه خنده رو لبم نیومده حتی بعد از فوت بابام گاهی میخندیدم اما الان غم اوردن تو وحودم

خیلی ادم شادی بودم الان ۴۰و۵۰ روزه خنده رو لبم نیومده حتی بعد از فوت بابام گاهی میخندیدم اما الان غم ...

میفهممت واقعا سخته یه دختر دوباره برگرده خونه پدرش

خدا پدرتون رو بیامورزه، 

ولی غصه نخور بسپار به خوده خدااا

بالاخره دنیا اینجوری نمیمونه عزیزم، 

کدوم پدر عزیزم ؟ من ک خونه خودمم اون رفته

ببخشید فکر کردم‌ شما رفتید خونه پدرتون

چقد دنبال بهانه بوده 

چند وقتت که ازدواج کردی ؟

ببخشید فکر کردم‌ شما رفتید خونه پدرتونچقد دنبال بهانه بوده چند وقتت که ازدواج کردی ؟

۷سال ازدواج کردم بچه هم نداریم کل ۷سال دخالتهای اطرافیانش من قطع ارتباط کردم اونا ول نمیکنن

🫤دقیقا همین مدلی دهانم کج شد لنگ اون ۶۰ تومن بودن

خولشون اینجور میگفتن و گرنه دلیلشو من نمیدونم

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.