2777
2789

سلام هرکس حاجت داره بنویسه و هرچقدر که میتونه ذکر یا جواد الئمه ادرکنی بگه انشالله که حاجت روا بشه🥲🤲🏼😭❤

یا امام رضا به حق جواد عزیزت کمکمون کن لطفا🥲🤲🏼❤

التماس دعا برای باز شدن گره ازدواجم لطفا دعا کنید ممنونم قلبم خیلی شکسته ست ممنونم

استارتر الهی به حاجتت برسی برات صلوات فرستادم و 5 بار ذکر جواد الائمه ادرکنی خوندم

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
التماس دعا برای باز شدن گره ازدواجم لطفا دعا کنید ممنونم قلبم خیلی شکسته ست ممنونماستارتر الهی به حا ...

انشالله که هرچه سریع تر مشکلاتت حل بشن و حاجت روا بشی🥲❤با قلب شکستت منم دعا کن لطفا🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که هرچه سریع تر مشکلاتت حل بشن و حاجت روا بشی🥲❤با قلب شکستت منم دعا کن لطفا🥲

برات حمد و صلوات و ۵ مرتبه ذکر جواد الائمه ادرکنی خوندم الهی به حاجت دلت برسی

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
انشالله که حاجت روا بشی عزیزمیا جواد الئمه ادرکنی

مرسی گلم همچنین

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر