2777
2789

گفت چطوری گفتم نمیدونم گفت خب یه راهی بگو گفتم مثلا میتونی به دوست صمیمیت بگی دوست دخترم فلان کار کرده ببینم چی میگه اون موقع میفهمم داری یا نه میگه نه زشته ابروم میره 

بعدشم گفت چرا ثابت کنم بزار شکاک بمونی بالاخره خواهرت فلانیه( خواهرم به شوهرش شکاک چون چندبار خیانت دیده) الانم خودش چوس کرده اصن جدیدا رفتارش مشکوک میزنه، شما بودین حاضر بودین بخاطر اینکه شک همسرتون برطرف بشه به دوستتون پیام بدین همچین چیزی بگین خب بعدش میگفت شوخی کردم چالش بود یا هرچی. حداقل یجور دیگه ثابت می‌کرد.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خواهرتون توهم که نزده ، میگین شوهرش واقعا خیانت کرده ! شکاک بودن بیماریه اکه خواهرتون به حق شک داره به شوهرش چرا اسم شکاک روش میذارین 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
خب خواهرتون توهم که نزده ، میگین شوهرش واقعا خیانت کرده ! شکاک بودن بیماریه اکه خواهرتون به حق شک دا ...

بعد از خیانت شوهرش به همه شکاک شده.. ولی این اوج بی تربیت بودنه که بخواد وسط بحث ما اسم خواهرم بیاره

بعد به نظر من پای دوست و آشنا رو وسط نکشین اصلا ، خیانتی هم باشه ممکنه دوستش ندونه ، و چه علایمی دیدین مشکوک شدین ؟ به نطر من چراغ خاموش باید برین جلو اینجور مواقع زیر نظرش بگیرین 

بعد از خیانت شوهرش به همه شکاک شده.. ولی این اوج بی تربیت بودنه که بخواد وسط بحث ما اسم خواهرم بیاره

بله اصلا حرفشون جالب نبود که یه نقطه ضعف از آدم پیدا کنن یا مشکلات ادمو بدونن تو دعوا همونو علیه خود آدم استفاذه کنن  

کار مردا همینه بقیه رو وسط میکشن تا تبرعه بشن

سزاوار خداحافظی بهتری بودم🍂