2777
2789

پسره درس خونده هس شغلش آزاد ولی خونه و ماشین از خودش داره قیافه اش هم خوبه قد بلند و خوبه یه آدم مستقل هس هیچی از طرف خانوادش حمایت نمیشه مادرش هم فوت شده ولی 4تا خواهر داره دوتاش خیلی حسادت میکنن چون خودشون خونه ندارن مستقل نیستن بعضی وقتا یع حرفای میزنن آدم ناراحت میشه ب نامزدم میگم میگه ب خاطر من چیزی نگو تا بریم سر خونه و زندگیمون البته اینم بگم نامزدم خودش هوام رو داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس دختر خوب صبور باش راه بیا همیشه همه جا تو ی جا نمیشه اینو یادت بمونه 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

اینقدر بگن تا بترکن 

اگه منتظر مردی هستی که از خانواده اش حرفی نشنوی باید با کسی ازدواج کنی که از پرورشگاه اومده.

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.

خب راست میگه دیگه ... بعدشم هیچ مرد و زنی بی نقص نیستن باید خیلی چیزا رو بخاطر شوهرت و زندگیت تحمل کنی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

چه توقعی داری از شوهرت؟

وارد حرفهای خاله زنکی بشه

واکنش نشون بده.

با شما و خواهرش برخورد فیزیکی کنه

خوب بهترین واکنش بی اعتنایی هست دیگه

هر کدوم از کارهای بالا رو میکرد،  من میگفتم جدا شو