2777
2789

یک ساااااله دارم خواهش تمنای مرتیکه میکنم منو ببر مرکز استان یا فلان شهر نزدیک بریم حالا یا برا خرید یا گردش

با یه نه محکم جوابمو میده

الان خواهرشوهرم اومده شهرمون میخواد طلاق بگیره برگشته خونه باباش با یه بچه

یه خواهرشوهر بدجنس و فتنه که خیلی خیلی اذیتم کرده ولی من بخشیدمش

شوهرم زنگ زده میگه فردا میرم مرکز استان بچه ها رو بده مامانت نگه داره با خواهرم و بچه ش بیا ببرمتون

یعنی نفرت داره ازم بیرون میریزه

همیشه کارش همینه فقط در صورتی ما رو میبره جایی که خواهر یا مادرشم بیان یا اونا دستورشو بدن

بخدا خسته م میخوام هرجوریه قطع ارتباط کنم هرچه شد شد عین کنه چسبیدن به زندگیم فقطم کارشون تیکه انداختن و دخالته...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا بچه هاتم ببر

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

شوهرمنم اینه هشت ساله با من گردش نرفته فقط با خانواده اش رفتیم حالا خریدم هم با مادرش میرفتیم کلی دعوا راه انداختم کمش کرد

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن