حقیقتش من خیلی ناامید میشم و از دنیا بدم میاد حتی اگه طرف غریبه بوده باشه هم ناراحت میشم 🥺 از طرفی خیلی ترس از دست دادن عزیزانمو دارم 🥺ترو خدا بگین چیکار کنم با این افکار لعنتی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه... من اتفاقا ناامید نمیشم. از اینکه اون ادم دیگه پیشمون نیست و دیگه نمیبینمش ناراحت میشم اما وقتی میدونم روحش وجود داره هنوز و فقط جسمش پیشمون نیست اتفاقا ارامش می گیرم. من اخیرا بابابزرگم فوت شده .
نه... من اتفاقا ناامید نمیشم. از اینکه اون ادم دیگه پیشمون نیست و دیگه نمیبینمش ناراحت میشم اما وقتی ...
اتفاقا اینکه میدونم روحش وجود داره ، حالم بهتر میشه... اگر فکر می کردم کلا نیست و نابود شده و روحی در کار نیست و خلاء هست و پوچ پوچ میشه انقدر غصه میخوردم که نگو. اما همین که میدونم روحش یه جاییه که بعدا منم قراره برم اونجا ،غم نبودنش رو برام سبک میکنه