2777
2789

حقیقتش من خیلی ناامید میشم و از دنیا بدم میاد حتی اگه طرف غریبه بوده باشه هم ناراحت میشم 🥺 از طرفی خیلی ترس از دست دادن عزیزانمو دارم 🥺ترو خدا بگین چیکار کنم با این افکار لعنتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه... من اتفاقا ناامید نمیشم. از اینکه اون ادم دیگه پیشمون نیست و دیگه نمیبینمش ناراحت میشم اما وقتی میدونم روحش وجود داره هنوز و فقط جسمش پیشمون نیست اتفاقا ارامش می گیرم. من اخیرا بابابزرگم فوت شده .

عزیزم این حقیقته ک دنیا بی وفاست و هیچکس جاودان نیست 

ولی ب اینم توجه کن ک امام علی میفرمان: جوری زندگی کن ک انگار قراره هزارسال دیگه زندگی کنی( امیدوارانه)

و جوری زندگی کن که انگار قراره همین فردا بمیری(حساس بودن ب گناه ونداشتن حب دنیا)

نه... من اتفاقا ناامید نمیشم. از اینکه اون ادم دیگه پیشمون نیست و دیگه نمیبینمش ناراحت میشم اما وقتی ...

اتفاقا اینکه میدونم روحش وجود داره ، حالم بهتر میشه... اگر فکر می کردم کلا نیست و نابود شده و روحی در کار نیست  و خلاء هست و پوچ پوچ میشه انقدر غصه میخوردم که نگو. اما همین که میدونم روحش یه جاییه که بعدا منم قراره برم اونجا ،غم نبودنش رو برام سبک میکنه