2777
2789
عنوان

به نظرتون برای موهام برم دکتر

158 بازدید | 20 پست

سلام

موهام ریزش داره..ضعیفه..شوره و موخوره هم داره..چرب هم هست یعنی کلکسیونی از مشکلاته

نمیدونم برم دکتر متخصص پوست و مو برام شامپو و اینا بنویسه..یا برم پروتئین تراپی برای احیای موهام

به نظر شما کدوم بهتره؟

قطعا دکتر پوست چربی سرت باعث ریزش موت میشه

موهام واقعا داغونه..کلی شامپو و ماسک مو خودم خریدم .اما فایده ای نداره😢

این دفعه میگم برم دکتر .دکتر برام‌بنویسه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موهام واقعا داغونه..کلی شامپو و ماسک مو خودم خریدم .اما فایده ای نداره😢این دفعه میگم برم دکتر .دکتر ...

اره شاید بهت قرص بده برای کنترل چربی 

منم پوست و موهام چربه پدر در بیارع

ببین هر ادمی حتما باید تو عمرش با متخصص پوست ویزیت بشه

من خودم سالها موهام چرب بود اخرم متخصص پوست نجاتم داد 

یا یه عالم خرج کردم و حوصله نداشتم برم دکتر و با یه نسخه مشکل ریزش و کم پشتی موهامو برطرف کرد

واسه مو باید میلیونی خرج کنی ایا بگیره یا نگیره ولی لااقل پزشک داروی درست میده 

نصف مشکل موی خانما به خاطر کمبود ویتامین هست و اهن 

ببین هر ادمی حتما باید تو عمرش با متخصص پوست ویزیت بشهمن خودم سالها موهام چرب بود اخرم متخصص پوست نج ...

من تا حالا برا مشکل موهام دکتر نرفتم

همیشه میرفتم لوازم آرایشی و میگفتم مشکل موهام اینه و اینه..خودش برام شامپو و ماسک مو پیشنهاد میداد.ولی واقعا جواب نگرفتم..درست میگی باید برم دکتر👍

سلام عزیزم خوبی 

لطفا اگه هستی جوابم رو بده 

بالا بودن آنتی تی پی او در بارداری مشکل ساز نشد؟ چه دارویی مصرف کردی که پایین اومد؟ بچه بسلامتی دنیا اومد؟ منم شرایطم مثل اون موقع شماست... کمی میترسم 

دوست عزیزم سلام خواهشاً اگه هستی جواب بده... استرس بدی دارم... شما با وجود آنتی تی پی او بالا باردار شدید مشکل ساز نشد ؟ میخوام باردار بشم آنتی تی پی او بالاست... ولی تی اس اچ با قرص نرماله... برای سلامت جنین مشکلی پیش نمیاد؟ باعث سقط نمیشه؟ شما چه دارویی مصرف کردید پایین اومد

سلام عزیزم خوبی لطفا اگه هستی جوابم رو بده بالا بودن آنتی تی پی او در بارداری مشکل ساز نشد؟ چه داروی ...

سلام عزیزم..نه خداروشکر مشکلی پیش نیومد..بارداری خوب و زایمان عالی داشتم..دخترمم خداروشکر سالمه و الان ۵ سالشه

غیر از لووتیروکسین قرص دیگه ای مصرف نکردم

دوست عزیزم سلام خواهشاً اگه هستی جواب بده... استرس بدی دارم... شما با وجود آنتی تی پی او بالا باردار ...

نگران نباش مشکلی پیش نمیاد

من انتی بادیم اوایل بارداریم ۵۹۸ بود .فقط همون لووتیروکسین رو مصرف میکردم...فقط تحت نظر دکتر باش و مرتب آزمایش بده