2777
2789

من پریشب زایمان کردم بچم تا دیروز ظهر نرمال بود شیر میخورد دیروز ظهر دیگه میلی به شیر خوردن نداشت و یهو استفراغ کرد سریع بردنش تو NICU بستریش کردن و آزمایش کشت خون گرفتن ازش 

خانوما کسی تو اطرافیان یا خودتون همچین مشکلی داشتید؟

خواهش میکنم برای همه بچه های بیمار و دختر کوچولوی منم دعا کنید🥲😔

الهی زودتر خوب بشه امیدوارم مشکلی نداشته باشه کوچولوی ناز 🌱

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله همین امروز بیارن بگیری بغلت دلت اروم شهتوروخدا دعام کن تهدید ب زایمان زودرسم درد واژن دارم ...

دکترت رو عوض کن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
میترسم قبول نکنن بگن ۶ماه کجا بودی برو همون جا

نه عزیزم چنین چیزی نمیگن دکتر وظیفه داره هر تایمی پیشش میری درمانت رو بعهده بگیره...بگرد تو شهرتون یه دکتر حاذق پیدا کن ،اگه تهدید به سقط باشی شیاف جوابگو نیست باید آمپول پروژسترون بزنی

کدوم شهری؟

نه عزیزم چنین چیزی نمیگن دکتر وظیفه داره هر تایمی پیشش میری درمانت رو بعهده بگیره...بگرد تو شهرتون ی ...

شهرریم ..بهش میگم امپول بنویس میگه امپول منسوخ شده اجازه نداریم

شهرریم ..بهش میگم امپول بنویس میگه امپول منسوخ شده اجازه نداریم

دکتر صفیه عشوری مقدم دکتر خوبیه

دکتر سهیلا عارفی ولی خیلی دیر وقت میده عا لیه کارش 

انشالله به سلامتی زایمان کنی