یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
من طبقه چهارمم الان تا ساعت ۶:۳۰ تو خونه زندانی میشم چون نمیتونم این همه پله رو برم پایین زانوم درد میکنه آسانسورم که برق نیست استفاده بکنیم در پارکینگم ریموتی ماشین نمیتونیم ببریم بیرون و حتی آب هم نداریم چون پمپ ساختمون با برق کار میکنه الانم که برق نیست
دلت بسوزهما برق داریم کولرم روشنه زیر کولر دارم بهت پیام میدم🙃البته ماهم برقمون ساعت یک رفته بود🤣
نه بابا چه دلسوزیه مگه آمریکایی دلم بسوزه تو همین کشور بغل گوش منی دیگه باز اگه میگفتی چه میدونم دبی هستی آمریکایی هستی آلمانی هستی آره واقعاً دلم میسوخت که تو اونجایی من اینجام
من احساس میکنم ما تو دنیای دیگهای مردیم و چون اونجا آدم بدی بودیم الان اینجا دنیا اومدیم تو این موقعیت به خاطر جبر زمانه که جهنم رو اینجوری تجربه کنیم وگرنه این همه بدبختی واقعاً نوبره
پریروز بچه ۵ ساله همسایهمون اومده بود بره بیرون برق رفته بود تو آسانسور یک ساعت گیر کرده بود تا آتش نشانی بیاد درش بیاره این بچه انقدر گریه کرده بود ضجه زده بود رنگش عین زغال سیاه شده بود