سلام رفقا . مرسی که دو سه سال تحملم کردید :) من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛ دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/ یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-) مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :] خوش باشید ، یاعلی .
سلام رفقا . مرسی که دو سه سال تحملم کردید :) من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛ دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/ یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-) مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :] خوش باشید ، یاعلی .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واسه من قابل تحمل بود ولی از نتیجه راضی نبودم اول گفتن ۸جلسه کافیه بعد دیگه هر چند ماه باید بیای من ساید ۱۳،۱۴جلسه رفتم میگفتن ن بیا عادیه فلان ناحیه بیشتر طول میکشه در صورتی ک خیلی تو نی نی سایت گفتن با ۸جلسه راضی بودن انگار رو بدن هر کی فرق میکنه
واسه من قابل تحمل بود ولی از نتیجه راضی نبودم اول گفتن ۸جلسه کافیه بعد دیگه هر چند ماه باید بیای من ...
مرسی