2777
2789
عنوان

کنکور و نهایی

238 بازدید | 27 پست

هدفم پزشکیه

درصد اردیبهشتم :  

زیست 48% .. فیزیک 31% .. ریاضی 18% .. 

شیمی 1% ..  زمین 82%

نمراتمم تا الان کمترین حالت:

فارسی 18 ...دینی 18 .. سلامت 17 .. فیزیک 18

ب نظرتون چقد از هدفم دورم! کنکور تیر و بالاتر بزنم امیدی هست! برا اردیبهشت شیمی اصلا نخونده بودم 

...Life goes on

شیمیت رو حیف کردی خیلی میارتت پایین

ی خیز اساسی باید برداری

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اردیبهشت که اصلا تراز قابل قبولی نمیگیری 

اگر زیست برسه به ۶۰ شیمی برسه به ۴۰ ریاضی برسه به ۳۰ فیزیک برسه ۵۰ میشه امید داشت یه تراز قابل قبول بگیری 

برای نهایی هات

ادبیات اوکیه 

سلامت اونقدر ارزش نداره 

فیزیک و دینی نه واقعا میتونی بقیه رو یه دست بالای ۱۹.۵ شی؟ 

اگر اره میتونی به تراز نهاییت امیدوار باشی

ببین میتونی برسی به درصد و نمره هایی که گفتم 

She is working on a bio…

عزیزم اصلا نمیشه جواب قطعی به این سوال داد چون خودت بهتر میدونی همش بستگی به عملکرد بقیه شرکت کنندگان داره 

باید دید این نمرات و درصدها یا کلا هر نمره و درصدی در مقایسه با بقیه چه ترازی برات ایجاد می‌کنه 

درصدهای اردیبهشت رو خودت حساب کردی؟ چون هنوز اعلام نشده 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
اینکه نامردیه امید نداشته باشم چون تیر هم جلو رومونه

صد در صد امید داشته باش، جدی میگم، چون هم کنکور تیر مونده هم چندین امتحان نهایی اصلی که ضریب بالایی دارند هم مونده 

توکل بر خدا 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
اینکه نامردیه امید نداشته باشم چون تیر هم جلو رومونه

بله حتی اگ درصدای الانتو بزنی ولی بشرط اینکه شیمی رو ۴۰ بزنی میشه امید داشت با کارنامه ۱۹.۵

ولی خودت بگو میشه تو این تایم شیمیو چهل زد؟

یا درد رسیدن یا حسرت نرسیدن:)