2777
2789

فیلمشو میبینم یاد زندگی خودم و خانواده شوهرم میفتم البته با چنتا تفاوت مثلا زن دوم نبودم مث اون و برعکس من شهری بودمو خونواده شوهر جاریا روستایی و بیشتر سر همین حسادتشون تحریک شده بود اما خیلی از چیزایی که خانم کوچیک تجربه کرد من تجربه کردم مث تنهایی طرد شدن بیمحلی تو خونه خودم غریبه بودم تهمتایی که بهش زدن البته من مثل اون مظلوم نبودم.

همه چیو گفتی که مس اون نبودم!!!!!

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الآن کجایی؟ 

وضعیت زندگیت در چه حاله؟ بچه داری؟ 

جاری هات هستن؟ الان همین جورین؟ یا با پیشرفت تکنولوژی ،به روز شدن؟ 

خانواده ت کجان؟ 

اگه دوست داشتی داستان زندگی ت بگو،

مثلا اسامی مکان ها رو تغییر بده

تنهایی و طردشدن و غریبی و تهمتایی که بهش زدن نقشه های شومی که براش زدن غریبی تو شهر و خونه خودش

اون تهمتا غریبییا رو همه دارن تو زندگیشون .درکل من اصلا از پس از باران خوشم نمیاد انرزی منفیش واقعا حس میشه 

تنهایی و طردشدن و غریبی و تهمتایی که بهش زدن نقشه های شومی که براش زدن غریبی تو شهر و خونه خودش

اون بخاطر زن دوم بودن اینهمه تهمت وبلا و...سرش اومد

شما نه زن دومی

نه روستایی

نه مظلوم 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

خب اونا هوو بودن

جاری ک اینجوری نیست جایگاهش

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الآن کجایی؟ وضعیت زندگیت در چه حاله؟ بچه داری؟ جاری هات هستن؟ الان همین جورین؟ یا با پیشرفت تکنولوژی ...

اونا تو روستان منم تو شهرم فاصلش کمه من بعد کلی قهر و دعوا و بیمحلی و تحقیر شدن بالاخره قطع رابطه کردم باهاشون البته شوهرمم فهمید مقصر اونان و واقعیت براش نمایان شد 

نه من میرم پیششون ن اونا میان 

نه تازه ازدواج کردم بچه ندارم هنوز

اخر بعد کلی صبوری و حرف نزدن و خودخوری منفجر شدمو گند زدم به همشون 

ولی خب فاصله گرفتم

تکنولوژی که خیلی ساله پیشرفت کرده اما بعضی ادما هنوز افکار پوسیده و قدیمیشون و دارن که فلانی چون از شهر اومده و درس خونده جای مارو میگیره

دنیا انقدر بزرگه که واس همه توش جاعه ولی ادما دنیارو واس هم تنگ و تاریک میکنن.