2777
2789

مثلا در حد ۶ یا ۷

من از کلاس پنجم فهمیدم چشمام ضعیفه و تا الان که نزدیک ۲۱ سالمه عینک نمیزنم 

اولین بار که رفتم دکتر شماره چشمم یک و نیم بود 

و اخرین بار که چهارسال پیش بود شمارع چشام ۴ و نیم بود نمیدونم الان دیگه چند شده 

به این ضعیفی چشم عادت کردم اما همش میترسم نکنه قوز قرنیه باشه و همینطور پیش بره و کور بشم😭

بنظرتون قوز قرنیه ارثیه یا از ضعیفی چشم و گوشی بازی کردن میاد؟

من آستیگمات هم بودم 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آستیگمات هم بودم

شما هم بعضی چیزا رو دورش یه هاله مانند میدیدی؟

مثلا هلال ماه رو من دورش هاله میدیدم یا مثلا زیر نویس ها رو هم همینطور 

بعد تونستی لیزیک کنی؟

من.اون تایمی که خیلی زیاد شد ثابت موند تا چندسالمدام هم چکاپ می‌رفتم واسه قوز قرنیه

با معاینه هم می‌فهمن قوز قرنیه رو یا باید حتما عکس انداخت ؟

همش استرس اینو دارم قوز قرنیه داشته باشم از ترسم حتی دکتر نمیرم

شما هم بعضی چیزا رو دورش یه هاله مانند میدیدی؟مثلا هلال ماه رو من دورش هاله میدیدم یا مثلا زیر نویس ...

بله لازک کردم پیش دکتر مختاری اوایلش خیلی خوب بود الان بعد چند سال آستیکمات برگشته 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
با معاینه هم می‌فهمن قوز قرنیه رو یا باید حتما عکس انداخت ؟همش استرس اینو دارم قوز قرنیه داشته باشم ...

معاینه می‌کنن من واقعا یادم نیست عکسم گرفتن یا نه ولی معمولا معاینه بود فقط. 

برو 

فوقش لنز می‌ذاری نری که بدتره 

.She's somebody , not some body.  

عینک نزدی لنز گذاشتی دیگه نه؟ 

چون محاله همینجور ضعیف ببینی

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

عزیزم حتما عمل کن یا عینک بزن . من خودم مثل خودت بودم و همه جارو تار و بد میدیدم و واقعا بعد عمل کیفیت زندگیم خیلی بالا رفت . یعنی قبلا باید کاملا نزدیک جایی میشدم تا میفهمیدم چ خبره. یا طبیعت میرفتیم هیچ لذتی نمیبردم.  از پنج ابتدایی ضعیف شد ولی بعد سه سال ک چهار و نیم شد ثابت موند تا س سال پیش ک لیزیک کردم

دیگه واضحا سرِ کین داری ای چرخ