2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته به خاطر مسخره شدن🥲

588 بازدید | 35 پست

سلام دوستان عزیز

من خداروشکر شرایط مالی خیلی خوبی دارم ولی یک بیماری دارم که به خاطرش چند تا مشکل ظاهری پیدا کردم.خودم خیلی اذیت میشم از همسرم هم‌ خیلی خجالت میکشم.حتی بهش گفتم جدا بشم چون نمیخوام بهم ترحم بکنه.

امروز شنیدم یه نفر منو مسخره کرده و گفته با اون همه پول نمیره ظاهرشو‌درست کنه.اینم بگم مشکل من قابل حل نیست و دوست ندارم بگم چیه مشکلم.

از صبح که شنیدم خیلی گریه کردم

نفرین‌کردم‌جوری مریض بشه که وضعیت فعلی من آرزوش بشه

ولی اصلا دلم‌آروم‌نمیشه.همش آه میکشم و اشکم‌میاد

خدا لعنتش کنه.

کسی هست درکم کنه یا شرایط مشابه داشته باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تقریبا مشابه شما هستم

حتما پشت سر منم حرف هست نمیگم مهم نیست ولی خب چه کنم...

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

من نه اما یکی از فامیلامون فوق العاده زنگی خوبی داره شوهرش سرمایه دار ه و خیلیم خانومشو دوست داره  و خیلی خشگل بود

اما خانومش مریضه دارو کورتونی میخوره صورتش بدجور ورم داره و زشت شدع 

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
شما در بهترین ورژن خودت هم که باشی هستن کسایی که ازت ایراد بگیرن تنها راه نادیده گرفتنه

اینکه توی جوع منو‌ مسخره کرده دلمو خون‌کرده

وگرنه خودم‌میدونم‌ ایراد دارم