2777
2789
عنوان

ورود سگ و گربه به محل بازی بچه‌ها

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا نه مدفوع سگ هاشون رو جمع میکنن

از روشنفکری فقط داشتن حیوان خونگی بلدن

حتی خارجی ها اگر بدونن شخصی خونه اش با کفش نمیره حیوان خونگی نمی‌برند با پای کثیف که بیرون راه رفته بیاد خونه مردم

اینا بهشون برمیخوره

از آبخوری هم آب میخورن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

چرا؟ با سگ و گربه چه مشکلی دارین اخه؟

با سگ و گربه ای که فقط توو خونه نگه داری بشن مشکلی نداریم

ولی با سگ و گربه ای که توو تاب و سرسره ای که مخصوص بچه های انسان هست سوار میشن و دهن به ابسردکن پارک و .... میزنن خیلی هم مشکل داریم

نمیدونم چرا به اصطلاح  پدر و مادر  این سگ ها فکر میکنن بچه شون تمیزه و همه دوستش دارن

این روشنفکری نیست بیشعوریه.

من عاشق حیواناتم و سالها داشتم ولی متاسفانه یه عده گند هر چیزی رو درمیارن و قدرت تشخیص ندارن. نمیفهمن تعادل یعنی چی یا از اون ور میفتن که به حیوان آزاری میرسه یا از اینور که به مردم آزاری

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

ایران ، سرزمین مردمی جو گیر که یا در حال افراط اند یا تفريط !!

جرات داری بهشون حرفی بزن ک خودشون و سگشون و همراهشون همگی بریزن سرت جرواجرت کنن

منو لایک ننننکن ! لایک نکن! لایک نکن! نکن! نکن عزیزم!