2777
2789
عنوان

پارسال اینموقع

115 بازدید | 12 پست

عموی عزیزم با سرطان درگیر بود  اگ میش ی صلوات براش بفرستین برای شادروان شدن روحش خودم حامله بودم وحالم اصلا خوب نبود خلاصه تابستون افتضاحی روسپری کردم بعدشم ک مشکوکیت خودم ب بیماری بد ودراخر بهمن بچمو درماه آخر ازدستدادم الان خیلی داغونم از وقتی وارداردیبهشت وخرداد شدیم ی حالتهای بدی دارم افسردگی تهوع بی حالی شدید اصلا انگار مث زنای حامله با ی عالمه ویار بد وشدید البته حامله نیستم یعنی چم شده😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترومای بدی بوده 

الان هر چی که باعث یادآوری اون دوران میشه تو حالات روحیتون تاثیر می‌زاره 

من از یه سری فامیل بدجور ضربه خوردم چند ماه زندگیمون جهنم شده بود الان هر کدوم ببینم عصبی و بی اشتها میشم تا چند روز حالم بد میشه 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
عزیزم خدا بهت صبر بده و دوباره بهت بچه بدهمنم دو هفتست بچمو تو روزای اخر بارداری از دست دادمحالتو می ...

عزیزدلم متاسف شدم میفهمم چقدر درد داری و هیچکس نمیفهمه عمق دردتو نمیگم تموم میشه این حالت ولی زمان یکم آرومتر ن رامتر می‌کنه دل امثال مارو من بچم سالم سالم یک شبه قلب قشنگش ایستاده🥺💔شماچی

ترومای بدی بوده الان هر چی که باعث یادآوری اون دوران میشه تو حالات روحیتون تاثیر می‌زاره من از یه سر ...

دقیقن توهمین حالتی ک میگین هستم این هوا حتی بوهایی ک پارسال توبارداری حالمو بد میکرد ترکیبش بااین هوا منو خیلی حالموخراب میکنن دقیقن بااینکه باردارنیستم بدنم اون حالت رو ب خودش گرفته😭😭😭😭

عزیزدلم متاسف شدم میفهمم چقدر درد داری و هیچکس نمیفهمه عمق دردتو نمیگم تموم میشه این حالت ولی زمان ی ...

اره واقعا کسی حال دل منو نمیفهمه خیلی بیقرارم امیدوارم بتونم کنار بیام باهاش

منم بچم سالم سالم و کامل ۳۸ هفته تمام بخاطر دکولمان مخفی از دست رفت

من ۵ روز قبلش علایم شروع زایمانو داشتم و رفتم به دکتر گفتم بدنیا بیارش گفت کیسه آبت سالمه و درد و انقباض نداری برو خونه صبر کن زوده برا زایمان بزار بچت کامل بشه تا ده روز هم شده صبر کن

حتی سه روز بعدشم رفتم یه چکاب و nst دادم دوباره بازم انقباض اینا نداشتم

بازم گفت صبر کن بیخودی استرس داری بیخودی عجله میکنی

بچمو بیخودی بیخودی بخاطر نظرات اشتباه اونا ازدست دادم 

دقیقن توهمین حالتی ک میگین هستم این هوا حتی بوهایی ک پارسال توبارداری حالمو بد میکرد ترکیبش بااین هو ...

انشاءالله حالتون بهتر بشه و خدا با یه هدیه قشنگ این غم براتون جبران کنه 

سعی کنید بهش فکر نکنید یه کار یا آموزشی شروع کنید که کمتر زمانی برای فکر کردن به گذشته داشته باشید

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اره واقعا کسی حال دل منو نمیفهمه خیلی بیقرارم امیدوارم بتونم کنار بیام باهاشمنم بچم سالم سالم و کامل ...

خدا لعنت کنه دکتر عوضیو مادر استرس داره حتی اگر ازنظرتو اشتباه باید مدام چک بش ک تهش این اتفاقانیفته خواهر میفهممت ولی چیزی پیدا نکردم ک آرومم کن پیشنهاد بدم توکل بخدا