2777
2789
عنوان

عمل بینی تهران

115 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من تازگی سرچ کردم برای عمل بینی تو تهران و حدود یک ماه پیش هم عمل انجام دادم خواستم تجربه‌مو بذارم شاید به درد بخوره. من خیلی دکترای مختلفی رو دیدم و با یه سری آنلاین حرف زدم و مشاوره کردم. لیست دکترایی که مدنظرم بودن:

محبی

گنجه خسروی

سامانی

بصام

ثابت مهر

ساعدی

شرفیان

حسنانی

خالقی

کامیابی

یزدانی

حدود قیمتا از ۵۵ تومن شروع میشد و به بالا. از بین اینا حضوری مطب رفتم یه سریاشونو و در نهایت با دکتر بصام عمل کردم که حالا توضیح میدم پایین

خب اول از همه اینکه سعی کنید حتماااا مطب حضوری برین و با بقیه صحبت کنین. من اولین جایی که رفتم مطب دکتر شرفیان بود که خیلییی شلوغ بود و اکثرا هم راضی بودن. خود دکتر آدم خوش اخلاقیه ولی اون آقایی که مسئول هماهنگی بود اصلاااا. قیمت به من ۱۱۰ میلیون گفتن که من بنظرم واسه تجربه و مدل کار ایشون زیاد بود. بعد خیلیییی مدل اینستایی بود هم مطب هم همه چیز من راستش اینو خوشم نیومد. دکتر کامیابی مطبشو آخر وقت رفتم ولی شلوغ بود نسبتا ولی کادرشون اصلا جالب نیستن. گچ رو دوتا آقا برمیدارن که خیلی مدل شلخته‌طوری داشتن منشیشون یه خانم سن بالاس که خیلیییی بداخلاقه با یه نفرم دعوا کرد من اونجا که بودم. خود دکتر اوکیه و بهم ۸۰ قیمت دادن

دکتر یزدانی ۵۵ قیمت دادن ولی من اونجا یه نفر ناراضی دیدم که حالا واقعا یه نفر بنظرم مهم نیست چون هیچ دکتری نمیتونین پیدا کنین که ناراضی نداشته باشه. ولی کلا بازم ازین مدل که خیلیییی همه چیز واسه اینستا اینا بودش خوشم نمیومد. دکتر حسنانی ۹۰ قیمت دادن البته بدون هزینه کلینیک که مثلا باهم حدود ۱۱۰ اینا بشه فک کنم. گنجه خسروی هم باهاش وقت مشاوره داشتم ولی قبلش تو نی نی سایت اینا دیدم مثل اینکه ناراضی خیلی داشت نرفتم اصلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اینکه سامانی هم ناراضی داشت تو مطب راضیم داشت ولی آنلاین خیلییی ناراضی از سامانی دیده‌بودم. خالقی و ثابت مهرم راستش نرفتم سر ویزیتم چون دیگه اوکی کردم جای دیگه‌رو. محبی هم تو سایتش عکسو گذاشتم هنوز بعد دوماه بررسی نکردن😂 ساعدی هم با اینکه مدل ایناش طبیعیه ولی خیلی نتونستم تجربه ازش پیدا کنم چون پستای آنلاین اینا مشخصه که تبلیغن ینی کسی که واقعا پیشش عمل کرده باشه ندیدم تو مطبم که رفتم کسی نبودش و خب اینطوری نمیشه اطمینان کرد واقعا

در آخر من با دکتر بصام عمل کردم و قبلش هم تو نی‌نی سایت هم آنلاین دیده بودم تجربه‌های بقیه‌رو و راستش کسی دوربرم نبود که با ایشون عمل کرده باشه که بدونم. من مدل طبیعی میخواستم و بینیم استخونی بودش از خود عمل هم خیلییی میترسیدم ولی خیلی کلینیکی که واسه عمله جای خوب و مرتب منظمیه و بدون استرس و هیچ دردی عملم انجام شد. بعد عمل هیچ کبودیی نداشتم که خیلی جالب بود واسه خودمم😂یه کم چشمام ورم کرد که اونم درست شدش. هفته اول عمل واقعا کلافه‌کننده‌س چون نمیشه از دماغ نفس کشید (البته مال بعضیا میشه مال من ورم داشت خیلی) و دهنم همش خشک میشد. گچ رو هم بعد یک هفته خود دکتر برداشتن که این هم باز برای من نکته مثبت بود چون خیلی جاها که رفتم یه کسای دیگه که دکتر نیستن برمیدارن گچو. تا الان من راضیم با اینکه مدل بینیم هنوز مشخص نیست چون هنوز ورم داره و اینکه خود دکتر خیلییی آدم محترم و خوش اخلاقی هستن. باز اگه سوالی داشتین بپرسین

سلام عزیزم وقتتون بخیر

خیلی ممنون بابت این زمانی که گذاشتین و راهنمایی کردین

یه سوال داشتم، شما دکتر مهدی محمودی (مطبشون ولیعصره) رو میشناسین؟ یکی توی همین سایت بهم معرفی کردشون، میخوام ببینم تحقیقات شما چطور بوده درموردشون

و اینکه دکتر بصام مدل نیمه فانتزی روی بینی گوشتی هم خوب عمل میکنن؟ هزینه‌ش چقدر شد جسارتا؟

سلام عزیزم وقتتون بخیرخیلی ممنون بابت این زمانی که گذاشتین و راهنمایی کردینیه سوال داشتم، شما دکتر م ...

سلام عزیزم متاسفانه نمیشناسم ایشون رو. راستش من بینی خودم استخونیه خیلی دقت نکردم به مدلای گوشتی ولی همین تازگی رفته‌بودم واسه ویزیت چندنفر دیدم گوشتی بودن که بنظرم قشنگ شده بود بینیاشون البته قبلشونو من ندیدم. باز حالا مشاوره حضوری اگه بتونین برین خیلی با دقت توضیح میدن. هزینه من ۸۰ شدش (دکتر ۶۰ کلینیک ۲۰) هزینه آزمایش عکس اینای قبلم ۱ تومن شد