2777
2789
جلوی زنعموم و پسر عموم گوزیدم‌ لعنتی انگار گذاشته بودنم رو رگبار اه تموم نمیشد

جدی که نمیگیییی

وای منم فوبیای اینو دارم سر میز غذا جلو مهمون یا تو جمع این اتفاق بیافته خودمو میکشم🥶💀

✔ بعد از مرگ = قبل از تولد 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار مامانم شیر خریده بود کیلویی زیااااد خودش رفت بیرون بهم گفت شیر رو بجوشونم وقتی رفت اومدم کیسه ی شیر رو پاره کنم بریزم تو قابلمه وقتی اومدم کیسه رو پاره کنم شلپ کیسه ی شیر افتاد و ترکید همه جا پر شیر شد

جدی که نمیگییییوای منم فوبیای اینو دارم سر میز غذا جلو مهمون یا تو جمع این اتفاق بیافته خودمو میکشم� ...

واقعا جدی بود

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈

یه کاربر دیگه هم میگفت اعادت نداشتم تو خونه شورت بپوشم بعد یه شلوار داشتم گذاشته بودم رو بخاری قسمت با.سنش سوخته بود حیفم اومد بندازم بره گذاشتم خونه تکونی عید استفاده کنم برای تمیز کاری  بعد گفت حمام بودم پدرشوهر مادرشوهرم از شهر دیگه اومدن منم عجله ایی اومدم نگاه نکردم همون شلوار پوشیدم رفتم پذیرایی کردم  چایی و میوه  بعد چنددقیقه مادرشوهرم صدام زد گفت شلوارت پشتش کامل نیست!!!

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

بگوو همه رو

این تازس

قبل این ک برسم سرکار رفتیم خرید کنیم

اب ور دارم بعد با دوستم بودم یهو اون افتاد زمین

هول کردم اب یخ ورداشتم ازونا که اب نمیشدد

صاحب مغازه خیلی پوکر گف چطوری اونو میخوای بخوری؟

گفتم‌ابو مبزنم به یچیزی یخش بشکنه

تازه همینکارم کردم بطریه خراب شد😐😂

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

یکی دیگه هم میگفتبچم دوماهش بود بعد ایام عید داشتم شیرش میدادم خاله شوهر و بچه هاش اومدن خونه منم هول شدم رفتم خوش امد گویی یادم رفته بود سینه ام رو بزارم داخل و لباسمو درست کنم با یه سینه کامل بیرون خوشامد گویی کردم

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚