2777
2789
عنوان

قبول دارین دردسرهای تنهایی کمتره

59 بازدید | 9 پست

بچه ها تنهایی هم خودش یه جور نعمته،مجبور نیستی همش انرژی خودتو صرف راضی نگه داشتن بقیه کنی،مجبور نیستی همش مهمونی بدی و  خسته بشی و هزینه کنی بعدش برن پشت سرت کلی حرف بزنن،مجبور نیستی وقتی حوصله نداری و خسته ای مهمونی های اجباری رو بری،تو تنهایی آدم بیشتر وقتش رو صرف ورزش و سلامتی و آرامش روحی خودش میکنه تا اینکه بخواد مدام به فکر بقیه باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درونگرایی عزیزم

نمیدونم شاید ولی شرایط جامعه امروز طوری شده که همه دوست دارن بهت ضربه بزنن و مدام حسادت میکنن تا وقتی کارشون گیر هست به فکر تو میفتم البته این مشکل من نیست ها در مورد ۹۰ درصد آدمها صدق میکنه

راستش شما رو نمیدونم ولی هم صحبت داشتن خیلی خوبهمن ندارم اما اون زمان که مدرسه میرفتیم بازم با بچه ه ...

آخه مهم اینه که هم صحبت خوب داشته باشی که متاسفانه تو این دوران خیلی کم پیدا میشه

انسان یه موجود اجتماعیه، تنهایی دیوونه میشه

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

انسان یه موجود اجتماعیه، تنهایی دیوونه میشه

من یه بار با یه روان شناس صحبت میکردم میگفت اگه از تنهایی تون لذت ببرین اون نه تنها براتون بد نیست خیلی هم مفید و سازنده هست ولی اگه تنهایی آزارتون بده اون تنهایی خوب نیست