2777
2789

وای حالم خیلی بده شد بعد دیدنش 

دلم خیلی سوخت

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه ندیدم

افغان مشهدی چه مدلشه؟

افغانی که ساکن مشهده؟؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
کجا دیدی ؟ جریان چیه؟

اینستا

برگه ی خروج دادن بهش

گویا قبلاً تو افغانستان خلبان بوده

گفته اگه برم افغانستان طالبان شکنجم میکنند میکشنم

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

رفتم دیدم ۴۰سالش بوده خلبان بوده 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

هی داد چه زجری کشیده چقدر تلخ بنده خدا 😭😭

دلم آتیش گرفت

رفتم دیدم ۴۰سالش بوده خلبان بوده

آره

چرا کشته خب؟ مشکلش؟

این بنده خدا قبلاً تو افغانستان خلبان بوده 

بهش برگه خروج از ایران رو دادن 

گفته برم افغانستان میکشنم

خودشو آتیش زده همینجا

اینستابرگه ی خروج دادن بهشگویا قبلاً تو افغانستان خلبان بودهگفته اگه برم افغانستان طالبان شکنجم میکن ...

خب یعدش

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

خب یعدش

بعدش خودشو سوزونده مرده 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂