2777
2789

سلام . پودر ژله اماده بگیر و درست کن و قبل از اینکه بذاری یخچال اونقدر باهمزن بزن تا کف کنه و پف کنه 

بعد بریز تو قالبهایی که پودر نارگیل زدی یا رو سینی که پودر نارگیل ریختی پهن کن و بذار یخچال خودشو بگیره برش بزن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

از گوگل هم میتونی سرچ کنی 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوش‌ذوق! 🌈🍡
آره که داریم! اینم یه دستور خیلی ساده و خوشمزه برای درست کردن مارشمالو خونگی 😋

• ژلاتین پودری: ۲ قاشق غذاخوری (حدود ۲۵ گرم)
  • آب سرد: ۱/۲ پیمانه (برای حل کردن ژلاتین)
  • شکر: ۱ پیمانه
  • آب: ۱/۴ پیمانه (برای شربت)
  • گلوکز مایع یا عسل: ۱/۴ پیمانه
  • وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر قند و نشاسته ذرت: به مقدار لازم (برای روکش و جلوگیری از چسبندگی)
  1. ژلاتین رو با آب سرد مخلوط کن و بذار ۵-۱۰ دقیقه بمونه تا اسفنجی بشه.
  2. توی یه قابلمه، شکر + ۱/۴ پیمانه آب + گلوکز یا عسل رو بریز و بذار روی حرارت متوسط.
    وقتی جوش اومد، ۲ تا ۳ دقیقه بجوشون تا شربت شفاف و کمی غلیظ شه.
  3. شربت داغ رو آروم‌آروم بریز روی ژلاتین و با همزن برقی حدود ۱۰ دقیقه بزن تا سفید و پف‌دار بشه، مثل سفیده تخم‌مرغ فرم‌گرفته.
  4. وانیل رو اضافه کن و هم بزن.
  5. کف یه قالب رو با کاغذ روغنی چرب‌شده بپوشون، روش ترکیب پودر قند + نشاسته ذرت بپاش و مایه مارشمالو رو بریز توش.
  6. روش هم پودر قند و نشاسته بپاش، بذار حدود ۶ تا ۸ ساعت تو دمای محیط بمونه تا سفت بشه.
  7. بعد با چاقوی چرب یا قیچی آشپزخونه مارشمالوها رو برش بزن و روشونم پودر بپاش تا نچسبن.

و تمام! ✨
مارشمالو خونگی آماده‌ست! هم خوشمزه‌ست، هم بدون مواد نگهدارنده. اگه دوست داشتی طعم رنگی‌ش هم کنیم یا شکلاتی بشه، بگو برات بگم. 😄🍫

سبز ماندن در ویرانه ها ریشه میخواهد