2777
2789

سلام دوستان

میشه راهنمایی کنید؟دلم میخواد دیوارای پذیراییمو قاب بندی کنم

اما خب کل خونه ۹۵ متره،به نظرتون کوچیک تر نشون میده؟یه عده هم میگن اگه قاب بندی کنی بخاطر قرینه بودنش یه کم چیدمان واست سخت میشه

عکس میذارم به نظرتون دیوار پشت کنسول چه مدلی باید قاب بندی بشه؟؟

گذاشتی بگو خوشگلم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

‌‌‌‌‌

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

گذاشتم عزیزم

نیومده هنوز گلم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

این یه سمت فضای پذیراییه، رو به رو مبل سه نفره قراره تی وی وال بشه،اما اونم دوس دارم با قاب بندی باشه

یه دیوار خالی دیگه هم دارم که روی رادیاتوره

این یه سمت فضای پذیراییه، رو به رو مبل سه نفره قراره تی وی وال بشه،اما اونم دوس دارم با قاب بندی باشه

یه دیوار خالی دیگه هم دارم که روی رادیاتوره

دوباره گذاشتم

ببین گلم خونت خیلی خوشگله هزار ماشاالله بنظر من قاب بندی نکن

ممنون عزیزم نظر لطفته چرا؟یعنی خوب درنمیاد؟

ببین دلتو میزنه بنظرم چون خونت الان درکمال سادگی شیک و دلنوازه