2777
2789

سلام دوستان

خیلی زیاد دقت کنیدبه معلم و مدرسه بچه هاتون 

من متاسفانه خیلی تجربه تلخی داشتم از کلاس اول 

و هیچوقت نتونستم اون عزت نفس مو  درست کنم 

حتی الان که ۴۰ سالمه نه تو زندگی و نه تو درس موفق شدم تا ارشد هم خوندم ولی ......

حتی تو دانشگاه نتونستم خوب باشم چون همیشه یه صدایی بود میگفت تو بی عرضه ای تو هیچی نمیشی

الانمم مدام شوهرم میگه و منو مسخره میکنه که هیچی نیستی 

این حجم از عدم اعتماد بنفس نمیتونه فقط کار یک سال باشه 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حجم از عدم اعتماد بنفس نمیتونه فقط کار یک سال باشه

دقیقا پسر من کلاس اول ایقد معلمش بد بود میزدشون بچم پاک اعتماد به نفسشو از دست داده بود الان کلاس ششمه وبا اعتماد به نفس بالا خیلی هم فعاله  

بابام فکر کنم بهمن  ماه یا دیماه  اومد ایران 

و دیکته های منو دید 

و رفت به معلمم گفت چرا دیکته هاش تصحیح نمیکنی و بعد اون من دیکته ها همش بالا ۱۸ میشدن 

ولی چه فایده 

من چندین ماه تحقیر شدم 

من پدرم خارج از کشور کار میکرد مادرمم با ۴ تا بچه کوچیک و کار خونه و مسیولیت واقعن نمیرسید

ما تو روستا بدون  امکانات وپدر مادر بی سواد درس خوندیم رشد کردیم ازدواج کردیم مادر شدیم عزیز خودت باید خودتو دوست داشته باشی وقوی بدونی  هی تکرار کن من میتونم من قوی ام    الان ۴۰ سالته نباید شوهرت بهت بگه تو بی عرضه ای فلانی خودتو دست کم نگیر وگرنه بد زمینت میزنن خودتو خیلی دست بالا بگیر اجازه نده خردت کنن

بابام فکر کنم بهمن ماه یا دیماه اومد ایران و دیکته های منو دید و رفت به معلمم گفت چرا دیکته هاش تص ...

لعنت به همچین معلمایی که هنوزم هستن یه معلم شاگردشو زده بود تا مادر شاکی شده گفته من دیگه با بچت کاری ندارم بچه کلاس سوم مادرش از من میپرسید معلم مشق بچتو امضاء زده املاشو تصحیح کرده میگفتم آره میگفت مشق بچمو نگاه ننداخته املاشو تصحیح نکرده یا بچم گفته اصلا از من درس نمیپرسه چرا بخونم    ضعیف بود معلمم کامل رهاش کرده بود چون مادر شاکی شده بچمو زده 

دقیقا پسر من کلاس اول ایقد معلمش بد بود میزدشون بچم پاک اعتماد به نفسشو از دست داده بود الان کلاس شش ...

درسته 

خیلی مسائل ذاتی هست و محیط اثر کمرنگ تری داره

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!