2777
2789
عنوان

زودرنجا و احساسیا بیان

82 بازدید | 10 پست

چرا هیچکی درک نمیکنه که ما ادمایی هستیم که احساسات خودمون و دیگران برامون با ارزشه 

اینکه ما همیشه سعی میکنیم کسی و نرنجونیم و اگه رنجوندیم تمام سعیمون و کردیم از دلش در بیاریم و خودمون بیشتر عذاب کشیدیم نمیدونن ته دلمون هیچی نیست 

یسریا بیشعوریشون و میزارن رو حساس بودنمون 

من خودم به شخصه متنفرم از اینکه یکی هرجور دلش بخواد رفتار کنه از دید خودش ایرادی نداشته باشه ولی به من بگه تو خیلی حساسی متنفر میشم از همچین آدمای بی درک و شعوری!!!

شماهم همینین؟

یه یزدی ام که عاشق شهرمم و همشهریام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حساس بودن یه ویژگی بده در کل اسی

هیچکی تو گذشته ی آدما نیست هرکسی یجور بزرگ شده حساس بودن من به کسی آسیب نمیرسونه ولی بد حرف زدن و بدرفتاری دیگران به من چرا

تو این دورو زمونه مهربونیت ی اختلال شخصیتیه باید بری تراپیست درمان بشی😅😂

مهربونی نه 

من فقط میگم وقتی بهشون احترام میزاری اونا هم باید همینجوری رفتار کنن حق نداره کسی وقتی باهاش خوب رفتار میکنی بخواد بدرفتاری کنه بعدش بزاره رو حساب حساس بودن تو نه بیشعوری خودش

دقیقا   من سعی کردم حال دوستم رو با پیام و .. احوالپرسی اینا خوب نگه دارم  و کلی حس و حال خوب تزريق میکردم بهش 

اما الان سه چهار روزه حال خوشی ندارم‌  اما دریغ از اینکه یه پيام بده و بپرسه اصل حالت چطوره؟؟

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
هیچکی تو گذشته ی آدما نیست هرکسی یجور بزرگ شده حساس بودن من به کسی آسیب نمیرسونه ولی بد حرف زدن و بد ...

اتفاقا حساس بودن یه عده به اطرافیانش می تونه آسیب بزنه بعد از اون بد تر ایمکه اگر تو حساس باشی دیگه اصلا معلوم نمی شه که اون بابایی که می گی بده واقعا بده یا تو از روی حساسیت فکر می کنی بده

ببین منم ابنجوریم چدن تک بودم و بیشتر زندگیمو تنها بودم ولی واقعیت اینکه اگر استاندارد های ظریفتی(امیدوارم املاشو درست نوشته باشم) منو تو از جامعه پایین تره چه بهتر که به جامعه نزدیکش کنیم؛خیلیم سخته ها ولی من ایمان دارم می شه

مهربونی نه من فقط میگم وقتی بهشون احترام میزاری اونا هم باید همینجوری رفتار کنن حق نداره کسی وقتی با ...

خب اینم مهربونیه دیگ تو خوش قلبی دوس داری احترام بزاری و احترام ببینی منم خودم درگیر این مشکلم واقن نمی‌دونم چطور باید رفتار کرد 

از اینکه بد باشم بدم میاد از اینکه شعورمو نذارم وسط تو روابطم بدم میاد ولی متاسفانه هیشکی واسش مهم نیس ک تو از شعور خودته فک میکنن خر خاصین ک تو باهاشون محترم رفتار میکنی

در کل ببین تعادل تو همه چیز عالیهو بسیار هم سخت به دست میاد...

۱۰۰ درصد البته که هرچی سن بالاتر بره بیشتر به این تعادل میرسی و آدمای بیخود و کلأ حذف میکنی و نفس راحت میکشی