2777
2789
عنوان

اعصاب ندارم میای یا بیام بیارومت

209 بازدید | 15 پست

بچه ها چند وقتی هست که پارتنرم یه اکانت زده که من اون شماره رو دارم اما اصلا اونجا چت نمی‌کنیم بعد آخرین بازدیدشو مخفی کرده ( خودش خیلی بدش از این کار میاد و گفته انجام ندیم و بشدت رو آن و آف شدنم حساسه) 

بعد این مانتو موقعی زد که ما قهر بودیم و چت نمی‌کردیم بعدش که آشتی کردیم گفتم پاک کن گفت باشه اما انجام نداد 

یسری که شک کردم گفت اگه میخای بیا رو اکانتم من با کسی جز تو نیستم 

الان ما وات چت میکنیم اما تلگرام یه پیام بهش دادم که دو روزه سین نکرده اما آن شده ( اما هحرفای معمولیمون همون وات میزنیم) 

الان شک افتاده به دلم نمی‌دونم چیکار کنم همش ذهنم درگیره راهنمایی کنید 

دوتا دخترم فالو داره که گفت انفالو میکنم اما نکرد ( از اونور اما برام استوری می‌زاره تکمم می‌کنه)

شاید اونارو هاید میکنه

حس ششم زنا دروغ نمیگه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی سوال دوستان

توی اینیستا بعضی وقتا استوری بعضیا رو که بازمیکنم روش میاره دسترسی به این استوری امکان پذیر نیست

یعنی چی؟

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

برو رو اکانتش

اگه رفتم چیزی نبود وی 

رابطمون لانگه از بطرف اونارو انفالو نمیکنه یا اکانت اضافه میزنم از طرفی کلی برنامه میچینه که ۸ ساعت راه بزنه بیاد منو ببینه اصلا گیج شودم

شاید اونارو هاید میکنهحس ششم زنا دروغ نمیگه

نمی‌دونم شاید 

اگه رفتم چیزی نبود وی 

رابطمون لانگه از بطرف اونارو انفالو نمیکنه یا اکانت اضافه میزنم از طرفی کلی برنامه میچینه که ۸ ساعت راه بزنه بیاد منو ببینه اصلا گیج شودم

اگه رفتم چیزی نبود وی رابطمون لانگه از بطرف اونارو انفالو نمیکنه یا اکانت اضافه میزنم از طرفی کلی بر ...

خب نباشه بگو میخوام اکانتت دستم باشه 

دلیل هم براش نیار 

بگو دلم میخواد😐بخوادتت میده چیزی نذاشته باشه

برو بمون ببین چی به چیه

اگه زود پرتت کرد بیرون بدون خبریه اگه بی تفاوت بود هیچی نگفت که هیچ

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

مطمعن باش توی‌تلگرام چت مخفی داره اگر اسکرین میده یا میری پیشش نشونت میده ک چیزی نیست درغیر این صورت اکانتاشوحتی اینستاشم‌روگوشیت نصی کن چت مخفی هم فقط تلگرامای حالت روح دارن 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

خب نباشه بگو میخوام اکانتت دستم باشه دلیل هم براش نیار بگو دلم میخواد😐بخوادتت میده چیزی نذاشته باشه ...

نه اصلا برا اکانت دادن اینجوری نیست حتی خودش پیشنهاد داد که برم رو اکانتش نه یبار دوبار بلکه سه چهار روز اسرار داشت که بیا رو اکانتم خیالت راحت باشه ذهنت درگیر نشه 

اما خودم خیلی حس بدی دارم آخه چرا دلیت اکانت نکرد یا مثلا اون دخترا و انفالو نکرد

مطمعن باش توی‌تلگرام چت مخفی داره اگر اسکرین میده یا میری پیشش نشونت میده ک چیزی نیست درغیر این صورت ...

اگه رفتم چیزی نبود چی 

نه اصلا برا اکانت دادن اینجوری نیست حتی خودش پیشنهاد داد که برم رو اکانتش نه یبار دوبار بلکه سه چهار ...

باهاش منطقی حرف بزن بگو بدم میاد 

گوش نداد دعواش کن 

نذار بی اهمیت از حرفات بگذره

الان زنگ زد بهش چی بگم از کجا شروع کنم

بگو ازت دلگیرم چرا به حرفام گوش نمیدی چرا اهمیت نمیدی 

بهت چی میگم 

بگو من گفتم بهت اکانتت و پاک کن دخترا رو انفالو کن

چرا نکردی 

اگه تو این رابطه هیچی برات مهم نیست چرا داری ادامه میدی 

چطور تو به خودت این حق و میدی که به من بگی 

زود آنلاین شو آنلاین نمون

ولی من حق ندارم بهت چیزی بگم؟

بگو یه چیزی و هزار دفعه نمیگن یه بار میگن 

طرف دوستت داشته باشه انجامش میده 

نه میذاره طرفش با خودش فکر و خیال کنه

بگو وقتی ببینم یه چیزی و باید چند بار بگم ولی گوش نمیدی 

حرفام اهمیت نداره

منم بی تفاوت میشم 

سکوت میکنم بعدا ازم گله نکن

نه اصلا برا اکانت دادن اینجوری نیست حتی خودش پیشنهاد داد که برم رو اکانتش نه یبار دوبار بلکه سه چهار ...

ببین یکیو میشناسم گوشی پارتنرشو چک میکرد آخرشم خیانت دید 

من خودم ب پارتنرم میگفتم بیام رو اکانتت میگف نه البته اکانتش سیمش سوخته بود ولی ی اکانت دیگه داشت گفتم بیام رو‌اون گف بیا خلاصه من نرفتم دعوا شد ولی کامل بهم اسکرین داد 

البته هم رو هم دیدیم بهم گوشیشو نشون میداد چ اینستا چ تلگرام چ روبیکا 

ی سریم رفتم رو ایتاش و چیزی نداشت 

ولی در کل بگم ما خودمونیم باشم دوس نداریم کسی بیاد رو اکانمون چون شخصیه مثلاً شاید با رفیق دختر مون فحش داشتیم خو زشته

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

اگه رفتم چیزی نبود چی رابطمون لانگه از بطرف اونارو انفالو نمیکنه یا اکانت اضافه میزنم از طرفی کلی بر ...

عزیزم شاید سرشو گرم میکنه بااونا شایدم ن اصلااشتباه میکنی اما برای اینکه مطمعن بشی بگو کد برات بفرسته همه ی برنامه هاشو نصب کن روگوشیت 

پیش خودشم بودی کافیه تلگرام رو‌پاک کنی دوباره نصب کنی همه چتای مخفی ظاهر میشه دیلیت اکانت ن ها خود برنامه روپاک کنی باز نصب کنی

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️