2777
2789
عنوان

علایم رفلاکس پنهان در نوزادان چیه ؟

126710 بازدید | 42 پست
سلام مامانای گل .... نینی من 7 ماهشه ... از 3ماهگی خوب شیر نمیخوره وفقط 5دقیقه میک میزنه واز همون ماه هم وزنگیریش کم شده و هر ماه 400 گرم اضافه میکنه ....شیر رو کم بالا میاره ....میدونم که سینم رو کاملا تخلیه نمیکنه .... شنیدم در رفلاکس پنهان ممکنه نینی شیر بالا نیاره اما رفلاکس داشته باشه .... ایا فقط با عکس معده میشه فهمید یا علایمی داره .... مامانایی که این مشکلو داشتن میشه کمکم کنید ... چقدر طول کشید تا خوب بشن ....میشه راهنماییم کنید ..
خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من رفلاکس داره و شیر بالا نمی یاره من از این فهمیدم که شبا انگار مدام یه چیزی می اومد تو دهنش و هی صداش و صاف می کرد اصلا نمی تونست بخوابه ما زود فهمیدیم و با سونوگرافی معلوم شد الانم شیرخشک آنتی رفلاکس می خوره و رانیتیدین اگه شک داری بگو دکترا براش سونوگرافی بنویسه تشخیصش خیلی ساده است
مادرکر - نکست - بنتون - زارا و اچ اند ام اروپایی از مادرید درمهربان بانو www.mehrabanbano.shopfa.com شماره من در وایبر 09123455183 خرید حضوری-اینترنتی-سفارشی
مامان آتنا توروخدا اگه دیدی جواب من رو بده. کوچولوت ا زکی بهتر شد الۀن تقریبآ 10 ماه از تاریخ تاپیکت میگذره کاشکی ببینی و جواب بدی آخه دختر منم 7 ماهشه واین مشکل رو داره.
خاله های مهربون میشه لطف کنید و واسه خوب شدن رفلاکس آزاردهنده ی دخترم یه صلوات بفرستید ممنونم
خانم کمییا من تو کمپین جوابتون رو مفصل دادم. عزیزم دفع خون نشانه آلرژی به پروتیین گاوی هست و یک نشانه تاخیری هم هست یعنی شما حداقل دو هفته باید تمام مشتقات پروتیین و لبنیات گاوی رو حدف کنی تا کم کم دفع خون قطع بشه و حتما هم باید ببری نی نی رو پیش فوق تخصص آلرژی. اینجوری که شما فقط برنج ساده میخوری فقط خودت رو داغون میکنی چون دفع خون علامت اختصاصی پروتیین گاوی هست نه چیزای دیگه. بهتره جوابی رو هم که در کمپین دادم بخونید و حتما به فوق تخصص آلرژی مراجعه کنید