2777
2789
عنوان

دوست دارم برم جنوب

67 بازدید | 14 پست

تا حالا نرفتم ولی خیلی دوست دارم اونجارو،فک میکنم زندگیشون هنوز همون حال و هوای قدیمی و حفظ کرده و همه چی سنتی طوره

شاید هم چون تو فیلما اینجوری دیدم این حس و دارم  نمیدونم ولی کلا عربا وجنوبیارو دوست دارم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره میدونم شهر ما کوهستانیه زیاد پیش نمیاد مثلا دما ۵۰ درجه باشه، دلم میخاد گرماشونم تجربه کنم جدی � ...

وحشتناک گرمه 

الان بهت میگم چطوری 

مثلا برو در قابلمه پلو رو در حال دم کشیدن بردار 

همین قدر داغ 

و بعد فکر کن تمام بدنت هم عرق کرده و چسبانک شدی 

واااای😧 حالا که فک میکنم نمیتونم تحمل کنم😶 شما جنوبی هستید؟

شیرازی هستم ولی کار همسرم جنوبه 

اینجا زندگی میکنم 

یک جاهایی مثل جزیره هرمز خب تم کلی توریستی هست و سنتی طوری 

ولی مثلا کیش و قشم و بندر عباس و بوشهر همون شکل بقیه ایران لباس می‌پوشن و شهر و تیپ مردم به روز هست مثل همه جا 

حالا گاهی تو بندر لباس بندری هم میبینی از این لباس بلند ها 

ولی تو روستاها و شهرهای کوچک تیپ و قیافه ها هنوز خوشگل و سنتی و با آداب خودشون هست 

ولی میگم مثلا فرض کن خانوم یا آقا میخواد بره سر کار دیگه همه لباس رسمی می‌پوشن (متأسفانه. چون به نظرم لباس هر قومی زیادی خوشگله ‌و کاش حفظ بشه) 

شیرازی هستم ولی کار همسرم جنوبه اینجا زندگی میکنم یک جاهایی مثل جزیره هرمز خب تم کلی توریستی هست و س ...

آها وااای شیرازیا خیلی لهجه قشنگی دارن😍موفق باشید عزیزم 

آره شنیدم ی چیزایی ولی در کل احساس میکنم مردم مهربونی هستن

وای همون روستاهاشونو انقدرررر دوست دارم که نگو 

آره واقعا کاش همه جا با لباس محلی بگردن🥲

مرسی وقت گذاشتی برام توضیح داری عزیزم 🫂♥️

آها وااای شیرازیا خیلی لهجه قشنگی دارن😍موفق باشید عزیزم آره شنیدم ی چیزایی ولی در کل احساس میکنم مر ...

پاییز و زمستون بیا حتما 

بخصوص سمت بندر عباس و قشم و هرمز عالیه ولی واقعا زمستون 

من تا میناب رفتم واقعا خوش گذشت 

غذاها شون عالیه