2777
2789
عنوان

سرطان بدخیم

96 بازدید | 6 پست

بابای یکی از نزدیکام سرطان بدخیم داره الان تو پیام بهم گفت ۶ماه زنده میمونه چجور دلداریش بدم اصلا نمیدونم باید چی بگم بهش😭😭😭😭😭😭😭😭

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

اصلا نمیدونم تواین موقعیتا چجور دلداری بدم خودم بیشتر از اون حالم بدشده

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

بهترین پزشک متخصص به مادر شوهرم گفته بود یک سال زنده است نزدیک ۱۰ سال زندگی کرد.می دونی بعضی وقتا پزشکا فکر می‌کنن دست خدا رو می‌تونن بخونن زهی خیال باطل......

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین پزشک متخصص به مادر شوهرم گفته بود یک سال زنده است نزدیک ۱۰ سال زندگی کرد.می دونی بعضی وقتا پز ...

آفرین همینه من میدونم ولی نمیدونم چیا بهش بگم دلش آروم بگیره یکم حرف یادم بده

هیچی دیگه باید بپذیره که ۶ ماه دیگه،دیگه پدری در کار نیست😔😔

😔

یه سری حرفا گفتنش سخته،پذیرفتنش سخت‌تر 

هممون میریم، یه جایی یه زمانیوچ وقتش می‌رسه شعار نمیدم اما کاش خوب زندگی کنیم عرض زندگیمون دست خودمونه طولش دست ما نیست

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰