یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
نمونش دختر داییم یه پسر شیاد و هوس بازو اتتخاب کرد بعد چند سال بدجور اذیتش کرد حالا هر جا میره میگه عشقی در کار نیست
ولی هست چون باور دارم وجود داره
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
من اول عشق مادر خدابیامرزم رو تجربه کردم ولی رابطه عشقی رو نه چون دختره بهم خیانت کرد
با این حال باور قلبیم بهم میگه یه روز کسی میاد تو زندگیم که طعم عشق واقعی رو میچشم و اون روز دیر نیست