2777
2789
عنوان

پارتنر داشتن خوبه یا نه❓️🤷‍♀️

157 بازدید | 16 پست

مثلا کسی ک با جنس مخالف در ارتباط نیست از نظرتون چطوریه

یعنی آیا این ارتباط باعث میشه با رفتار پسرا رو خوب بشناسیم

یا احساس ها مون رو با طرف مقابل تقسیم کنیم

یا آرامش بگیریم

من الان پارتنر ندارم حس میکنم ارتباط با مردا رو بلد نیستم این در آینده برام مشکلی ایجاد میکنه به نظرتون

ممنون میشم بگین😪🙃

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به عنوان کسی که داشته میگم کاش تجربه نمی‌کردم همه رو با همسرت بسازی تجربه کنی یچیزه دیگست

ولی از طرفی اگه اون ادما نبودن این شناخت از مردا و چیزایی که یاد گرفتمو نداشتم

بنظرم بهتره رابطه نباشه ولی وقتی تصمیمشو گرفتی بری تو رابطه از کتابا پیجا و کانالا علمو رفتار درستو یاد بگیری

snowdrop یا همون گل برفی... گلی که تو سرما و زمستون از زیر برفا جوونه میزنه و رشد میکنه :) 🤍

ارتباط فقط باید طرف قصدش ازدواج باشه و خاستگار باشه با خانواده اش بیاد در غیر اینصورت بلا تکلیف میشی ...

البته ممکنه دوست پسر هم عروسی کنه باهات 

ولی ریسک داره خیلی نمیشه بهشون اعتماد کرد

🍉

اگر پارتنر خوبی داشته باشی خوبه من یکی داشتم واقعا فرشته بود به جرئت میتونم بگم مثلش وجود نداره الآن ...

خوشبخت بشی

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

عجب ! آدم نرمال تو این جامعه عجیب حس ناکافی بودن داره.‌. نه عزیزم نرمالی . اونایی که خیلی اجتماعین م ...

اطرافیان باعث میشن مثلا چون رل ندارم کسی باهام دوست نیست دوستامم مثل خودمن رل ندارن، کلا دید جامعه جدید اینه مثلا همیشه تو فضای مجازی نشون میدن ،دختر پسر جوون رل هستن و روابط غلط، کاری به روابط درست ندارم ولی تابحال یه بار یه بار تو اینستا موفقیت جوون ها رو نشون ندادن

به عنوان کسی که داشته میگم کاش تجربه نمی‌کردم همه رو با همسرت بسازی تجربه کنی یچیزه دیگستولی از طرفی ...

ممنون گلم بله تا حد متعارف برای شناختش خوبه 

تو ایران خیر خوب نیست

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.