2777
2789

ببخشید میگم هرکاری میکنید بکنید سایت عمومیه دست من نیست فقط گوه خوری منو نکنید

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرکس آشنا دربیاد ن میترسم ن برام مهمه جلو خودش هم هر چی دلم بخاد تاپیک میزنم با هر عنوانی.خورده بورده ندارم با کسی

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

برام مهم نیست چون قبل زدن هر تاپیک اندکی تامل میکنم

و بعد تاپیک های چرت و مزخرف نمیزنم 

و صرفا وقتم رو هم اینجا صرف تاپیک های الکی نمیکنم یه چهارتا چیزم یاد بگیریم بد نیست🙃

برام مهم نیست چون قبل زدن هر تاپیک اندکی تامل میکنمو بعد تاپیک های چرت و مزخرف نمیزنم و صرفا وقتم رو ...

آره 👍

ولی خب بعضیا خیلی زندگی خصوصیشونو میریزن رو دایره بنده های خدا کسیو ندارن صحبت کنن دیگه

مگه میشه خواهر 🥴 روزی که مردم سرشون و از زندگیمون در بیارن من جشن میگیرم 😁

اره کسی زیاد ازم بپرسه همینو میگم اخرین بار دوماه پیش به فامیلمون گفتم هی میگفت چاق شدی خودش از من چاق تره من ک تازه ی ساله چاق شدم اون چن ساله چاقه خیلی خوب بوده روشم باعث شده سوالات کمتر بشه البته من خودم اصلا هیچ سوالی نمیپرسم انتظارم دارم نپرسن 

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸