2777
2789

من خودم سر قضیه طلاقم از همه چیشون مطمئن بودم زنه روهم میشناختم از قاضی تقاضا کردم پرینت پیامک و تماس هاشونو بگیره و زنه رو بفرسته پزشکی قانونی چون مدرکی برای اثبات حرفم نداشتم قاضی در کمال تعجب برگشت گفت اصلا گیریم که داشته باشن و همه چی ثابت بشه میخای بری یقه دختره رو بگیری بگی چرا با شوهر من بودی؟ اونم میگه اگه خیلی شوهرتو میخاستی میچسبیدی به زندگیت

واقعا اینه عدالت؟ 

نه تنها در این موضوع بلکه تو همه چی با این قانونی که ما داریم به هیجا نمیتونیم برسیم فقط بیخودی ادمو میکشونن اینور اونور اخر انقد اذیت میکنن که طرفین توافق میکنن یا بیخیال همه چی میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینه 

خواهر من سر خیانت و بچه نامشروع جدا شد 

وقتی رفته بود دادگاه به قاضی مدارک رو نشون داده بود اول رد کرده بود بعد خواهرم گفته بود از هرچی بگذریم بچه هست از اون میتونین آزمایش بگیرین که معلوم بشه قاضی برگشته بود خواهر منو تهدید به شلاق و بازداشت کرده بود 

بعدم یکی که خودش دفترخونه داره و با خانواده داماد سایق ما دستشون تو یه کاسه بود رفته بود صیغه نامه ساختگی درست کرده بودن و بچه داماد مارو گردن گرفت 

همینقدر الکی ...

دقیقا همینه خواهر من سر خیانت و بچه نامشروع جدا شد وقتی رفته بود دادگاه به قاضی مدارک رو نشون داده ب ...

خیلی مضخرفه قانون ما

حالا جدا از این بحثا قاضی ما هیز بود هی سوالای مسخره میپرسید هرهر میخندید

دلت خوشه ها . دوست من دوربین کار گذاشته بود تو خونه . فیلم رابطه شوهرش با زن شوهر دار گرفته بود .زن هم همشهری شون بود . برد دادگاه نتونست کاری کنه . الان رو سنگسار این جور چیزا حساس شدن انجام نمیدن . خود قاضی به شوهر زنه گفت بود هرچی شد گردن نگیر . آخرشم معلوم شد حدود دو میلیارد از شوهر دوستم گرفتن تبرئه کردن . بعد میگن مملکت اسلامی زنا حرامه . خیانت نمیشه ثابت کرد .‌ ی دوستی بالاتر خوب گفت برای خیانت یا باید طلاق گرفت یا بسوزی بسازی . خدا سر هیچکس نیاره بدترین چیزه. 

فاز اینایی که میسوزن و میسازن و نمیفهمم

عزیزم اینایی که میسوزن و میسازن بخاطر نداشتن پشتوانه س کسیو ندارن ،حتی خانواده شون پشتشون نیست،مخصوصا وقتی بچه دارم باشن و دادگاه بچه رو بهش نده ،طاقت دوری بچه رو ندارن وخیلی چیزای دیگه ..وحقم دارن ..کم ندیدم زنهای صبوری که بخاطر بچشون موندن و زندگی کردن ،البته خیلی از این مردها پولی هم ندارن که مهریه بدن ..و این زن پول رهن خونه رو هم نداره بخواد جدابشه ،تازه به فرض اینکه سر کارم بره میتونه دووم بیاره ،مسلما نمیتونه .حقوقی که به یک زن میدن هیچی نیست حالا فک کن بچه شم بخواد بگیره سرکارم نمیتونه بره ..

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......