2777
2789
عنوان

ناهار چی پختین

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 52 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرمه سبزی از صبح ساعت ۶ بار گذاشتم مهمون دارم امروز

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

هیچی اومدم تهران گم شده بودم با لوکیشن اومدم خونه رفیقم هیچ جای تهران هم خوب بلد نیستم تف تو این زند ...

ای بابا😅آدم شهر غریب گم میشه دیگه 

از برنامه بلد یا نشان استفاده کن

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

فعلا هیچی ،هنوز رو تختم کوچولوم دیشب تا صبح ازم شیر خورده نزاشته بخوابم الان خوابم میاد

عزیزم🥹خدا حفظش کنه 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

قرمه سبزی از صبح ساعت ۶ بار گذاشتم مهمون دارم امروز

به به 👍🏻دستت درد نکنه نوش جان

ای بابا😅آدم شهر غریب گم میشه دیگه از برنامه بلد یا نشان استفاده کن

من که ۷ بار اومدم تهران ولی برام سخته شهر بزرگیه آدم گم میشه

خودم تنهام برا کار اومدم خیلی سخته

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

به به 👍🏻دستت درد نکنه نوش جان

قربونت خواهرجان جای شماخالی     

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.