2777
2789
عنوان

میشه بهم بگید چطور کته درست کنم

49 بازدید | 3 پست

خانوما سلام

امروز میخوام محبوس گوشت عربی درست کنم همه نکاتش رو از اینستا دراوردم ولی از برنج کته میترسم مثلا برای ۴ پیمانه چقدر نمک بزنم؟

برنجم چون ایرانیه له نمیشه؟

چقدر بزارم بپزه؟

بستگی داره قاشق نمکت چقدر باشه پیمانه ات چقدره

من زیادبلد نیستم برنج آبکش درست کنم همیشه کته درست میکنم.

از اول آب و یکم روغن و نمک بزار بجوشه بعدش برنج رو بریز تو آب ،از سطح برنج انگشت بزار،به اندازه یک بند انگشت آب روی برنج رو گرفته باشه،من اینارو چشمی انجام میدم،بزار برنج و آب بجوشه تا موقعی که آبش جمع شددر حدی که اندازه ۱قاشق غذاخوری آب داشته باشه ،در قابلمه رو بزار زیرش رو ۲تا۳ دقیقه متوسط بزار طوری که خیلی گرم بشه بعد زیرش رو کم کن بزار دم بکشه.

نمیدونم متوجه شدی یا نه ،ولی خیلی آسونه،تمرین کنی خیلی زود یاد میگیری.

اینم بگم من برنج رو خوب میشورم نمیزارم خیس بخوره البته بستگی به برنج هم داره ،من عنبربو درست میکنم

بستگی داره قاشق نمکت چقدر باشه پیمانه ات چقدرهمن زیادبلد نیستم برنج آبکش درست کنم همیشه کته درست میک ...

سلام عزیزم خیلی ممنون از راهنماییت من برنج و ناهارم درست کردم خیلی خیلی خوب شد من با آب گوشت درستش کردم عالی شد برای اولین بار 

آلان توضیحاتتون رو که خوندم منم تقریبا همین کارها رو انجام دادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.