2777
2789

بادوم هندیو خورد کرده اندازه یه عدس شایدم کوچک تر توی دماغشه...میخاستم درش بیارم نزاشت الان اصلا دیده نمیشه رفته پایین بنظرم...این اتفاق دیشب افتاد هبچ علائمی هم نداره ....عصر نوبت دکترمتخصص گرفتم براش..بنظرتون چکار کنم تا عصر ...استرس دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچنین اتفاقی واسه من افتاد هسته پرتقال کرده بود تو بینیش همسایمون محکم فوت کرد تو سوراخ یکی دیگه بینیش که چیزی نبود هسته پرید بیرون کاش اینطوری کرده بودی

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

ببرش اورژانس

اگر بادوم رو داری به چشمت میبینی، دست و پاش رو بده یکی بگیره با پنس در بیار از دماغش

بچه من یکبار نخودچی کرد دماغش با پنس باید دربیاری 

تنهایی؟

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
اون سوراخ بینی که هیچی نیست رو‌بگیر بگو حالا محکم فین کنه میاد بیرون پسر من اینحوری براش اومد بیرون

اینم راهکارش خوبه، اگر بچه ات فین رو بلده

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

بچه منم مهره کرده بود بینیش اما مهره بزرگ بود نرفته بود بالا همین دم گیر کرده بود بینیش و فشار دادم اومد بیرون

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد

خواهرم کوچیک بود نخود کرده بود تو دماغش بردیمش درمانگاه نزدیک خونه گفتن باید ببرین بیمارستان با بیهوشی دربیاریم اومدیم خونه بابام دراوردش من از خوشحالی گریه میکردم

اما شما میگی دیده نمیشه خیلی دست کاری نکنش 

من باشم میبرم تا اورژانس بیمارستان اونجا حالا یا عکس میگیرن یا یه دکتری چیزی میبینه خیالت راحت میشه