2777
2789
عنوان

خیانت توجیه نداره

115 بازدید | 10 پست

گاهی تو بعضی تاپیک های خیانت که میرم یکی میگه ببخش و دنبال علتش بگرد ببین کجا کم گذاشتی رابطه اتونو ترمیم کن یکی میگه رابطه اتون خوب نبود؟ به خودت میرسیدی؟ اونی که شوهرت رفته باهاش خوشگل تره یا تو؟ یکی میگه مردا همینن تنوع طلبن حیای ذاتی ندارن دست خودشون نیست با عشوه خر میشن 

تک تک حرفایی که شروع میکنن که به مقصر جلوه دادن زن و کم کردن تقصیر از گردن مرد(چه بخواید چه نخواید با مقصر جلوه دادن زن مقصر جلوه دادن مرد رو کم میکنین)و به نظر خودتونم راهنمایی شاخی کردین 

خیانت مطلقا هیچ توجیهی نداره هزاران زن و مرد بودن که شرایط شون از فردی که خیانت کرده بدتر بوده ولی ذره ایی نلغزیدن حتی فکرشونم اون سمت نرفته مردا و زنایی که با همه  نقص های طرف مقابل ساختن و ذره ایی دم نزدن(کلی مورد اینطوری دیدم دقیقا در نزدیکی خودم)

پس چطور میتونین بگین فرد خیانت دیده دنبال کم کاریی که کرده بگرده؟ اصن بگو کم کاری هم بوده مگه اون کم کاری تو بقیه زندگیا اصلا نبوده؟ همشون خیانت دیدن و خیانت کردن؟ قطعا خیرررر 

پس مشکل جای دیگه اس 

شرافت داشتن و خیانت نکردن توی ذات ادمه 

ادمی که خیانت میکنه ذات درستی نداره و ذات کثیف هم تغییری نمیکنه تو بگو زنش یا شوهرش برن فرشته ش

خیلی از ادما وقتی از کسی خوششون میاد مطلقا به هیچکی فکر نمیکنن و حتی نیم نگاهی به بقیه نمبندازن با اینکه خود طرف اصلا نمیدونه 

بعد شما میگید برو بگرد ببین علت خیانت چی بوده؟

اینجا نی نی سایت هست سرزمین عجایب آدماشم عجین منطق فکر کامل اینجا جایی نداره سرزمین نی نی سایت باحاله عجیبه بعداز نصب اون دیگه رد میدی و دوباره تایپیک حس ششم اعتقادی نداری اما تو سرزمین عجایب آدماش ایمان دارن به حس ششم سرزمین نی نی سایت آدماشم عجیبن اینجا تنها جایی هست راجب نی نی حرف نمیزنن

دختری از جنس دریا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانت توجیه داره بنظرم ولی توجیه این نیست طرف مقابل کم گذاشته 

برمیگرده به عقده و کمبودهای فردخیانت کننده ک چیزی ک دنبالشه یا آسیبی ک دیده فک میکنه با رابطه های مختلف قابل ترمیم هست

خب خیلیا چون واقعا نمیتونم جدا بشن و شرایطشو ندارن با این حرفا فکر میکنم میتونن ببخشن‌و اینجوری راحت تر به زندگی برگردم. درسته خیانت توجیهی نداره. ولی ظرفیت همه آدما مثل هم نیست. مثلا خیلی زنها یه بچه کوچیک دارن وقتی ناخواسته باردار میشن تحمل بچه دوم رو ندارن و سقط میکنن ولی یکی سه تا پشت سر هم هم میاره. 

خیلیا شرایط زندگیشون سخته و مرد تحمل می‌کنه اما خیلی مردها هم هستن که اندازه اون مرد ظرفیت ندارن. نمیخوام توجیه کنم فقط تو این موارد نباید مقایسه کرد چون طرفیت انسانها فرق میکنه

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

دقیقا خیانت چه برای زن و چه برای مرد قابل توجیه نیست، هیچ انسانی کامل نیست و خیلی از زندگی ها فراز و نشیب زیاد دارن اما دلیل نمیشه که طرف خیانت کنه بحث ذاته... اونی هم که تو اون زندگی میمونه و اون جو رو تحمل می کنه یا پای بچه وسطه یا جایی برای پناه نداره

با حرف شما کاملا موافقم

اما متاسفانه خیانت انقدر زیاد شده که اگر همه خانمها نخوان ببخشن و اقدام کنن به طلاق 80 درصد جامعه میشه طلاق بخاطر خیانت و اگر اون خانم بخواد ازدواج مجدد کنه ناخواسته و نادانسته احتمال داره با یک مرد دیگه که بخاطر خیانت همسرش ازش جدا شده ازدواج کنه......

بخشیدن و نبخشیدن دوراهی سختیه مخصوصا برای زوجهایی که بچه دارن و خانمهایی که حمایت خانواده و مالی ندارن

امیدوارم انسانها به درجه ای از شعور برسن که از ازدواج اول به درک و شعور تعهد برسن 

خیانت قابل توجیه نیست

ولی انسان هم ممکن الخطاست

ان شاءالله که هیچوقت خیانت نبینم ولی این حرفای بالا رو از رو این گفتم که چند مورد خیانت زن یا مرد دیدم که فقط لغزش بوده و دوباره برگشتن به زندگی و توبه واقعی و....

درسته طرف مقابلشون کامل شاید نتونسته ببخشه ولی وقتی دیده دیگه تکرار نشده بعد از سالیان سال یه خرده بخشیده

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟