2777
2789

میلی: milli-5z6ym

طلاین:MEDGJO

او ام پی فینیکس: ATQWA9L2A

طلاپ: 641958

صراف: q4442

تکنو گلد: 3sYcgs

طلا لند: 116467

بیت مکس: SomiG7

این برنامه ها با ورود دوطرفه پول میدن

و همشونو از مایکت میتونید نصب کنید

بدون کد چیزی گیرتون نمیاد

اما با زدن کد هم گیر شما میاد هم منو خوشحال میکنید شدیدا پولشو لازم دارم

سوالی داشتید در خدمتم

شربت خیلی خوبیه اگه جایی بود حتما دوتا بخر

داروی گیاهی برای سرما خوردگی و برونشیت و سرفه است

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شربت خیلی خوبیه اگه جایی بود حتما دوتا بخرداروی گیاهی برای سرما خوردگی و برونشیت و سرفه است

تایپیک دیذم سال۴۰۳ برح یک

کع یکی گفته بود دکتر گفته ممنوع شده و خطرناکه 

ولی بقیع تایپیک ها ندیدم

شما به بچتون دادین چندساله بوده 

تایپیک دیذم سال۴۰۳ برح یککع یکی گفته بود دکتر گفته ممنوع شده و خطرناکه ولی بقیع تایپیک ها ندیدمشما ب ...

من خودم هنوز کودکم بچه ندارم

تو داروخانه کار میکنم و هیچوقت ممنوع نشده اتفاقا بخاطر تقاضای بالا و این که اکثر پزشکای کودک تو نسخه هاشون می نویسن کسری بازار شده

برا همین میگم اگه جایی دیدید دوتا بخرید

ما چون بهمون سهمیه کم دادن فقط رو نسخه هایی که کامل باشه و از لحاظ مالی مبلغ چشم گیری داشته باشه میزاریم 

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

گرگانم و راحت پبدا مبشهبنظرت پلارزین بهتره یا کوریزان

اول پلارژین

بعد کوریزان (اینم شرکت خیلی خوبیه)

من خودم هنوز کودکم بچه ندارمتو داروخانه کار میکنم و هیچوقت ممنوع نشده اتفاقا بخاطر تقاضای بالا و این ...

گلم یه سوال 

من این دارو را به بچه م دادم .در حد سه چهار بار. 

یعنی تقریبا  تمام دارو تو شیشه هستم از اول تو یخچال نگه داشتم. سوالم این هست شیشه دارو باز شده حالا بندازم دور یا تا زمانی که تاریخ انقضا داره استفاده کنم ؟ 

چون به بچه دادم سریع خوب شد دو دل بودم بندازم بره.

گلم یه سوال من این دارو را به بچه م دادم .در حد سه چهار بار. یعنی تقریبا تمام دارو تو شیشه هستم از ...

نه عزیزم شربت اگه تو جای خنک نگهداری شده و درش باز شده تا زمانی که تاریخ انقضای روش تعیین کرده معتبره لازم نیست بندازیش دور

آها. ممنونم بابت پاسخگویی تون

خواهش میکنم عزیزم