2777
2789
عنوان

بچه‌ها یه راه سریع برای خودکشی بهم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 33 پست

برای خودکشی و حرفش همیشه زمان هست اما اگه خدایی نکرده تصمیم اشتباهی بگیری هیچ راه برگشتی نیس 

یه دلیل برای زندگیت پیدا کن به جای این کارها

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

این دنیا دنیای سختی هاست نزار اون دنیای ابدیت هم خراب بشه عزیزم نسبت ب زندگی خوشبین باش درسته خیلی سختی هست در این مسیر زندگی  ما همه انسان ها درد رنج داریم  بی مشکل نیستیم ولی میسازیم ب نحوه خودمون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کسایی که راه سریع و مطمئن برای خودکشی بلد بودن الان نمیتونن جوابتو بدن متاسفانه....شمام بهتره جای خودکشی با یکی‌حرف بزنی یا بری تراپیست یا یجوری خودتو اروم کنی خودکشی چیه دیگه

مرگ خب تهش میمیری ولی به نظرم ادامه بده به این زندگی روزای قشنگی هم در راه واقعا خودم‌ تجربه اش داشتم که خودکشی‌کردم بعدش زنده موندم ولی میگم چه اشتباهی بود اگه مرده بودم‌روزای قشنگ الان رو‌نمیدیدم صبر داشت باش روزای خوب و قشنگ توراهن 

ادامه بده شاید فردایی نباش پس زندگیتو خودت زیبا کن 

بیا اون نر پرستا کجان اومدن تاپیک منو به سخره گرفتن رفتن

عشقم دوباره تاپیک بزنننن منم تگ کن

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶