2777
2789

خواهرم‌ کلاس هفتمه گوشی شخصی نداره 

الان دیدم تو اینستام بالا اومده ی پیج تازه وارد که به اسم و‌مشخصات اونه یعنی مطمئنم یواشکی پیج زده با گوشی مامانم😑😑😑 

چیکار کنم چه رفتاری نشون بدم که هم سمت اینستا نره هم لج نکنه بیشتر بره و بیشتر مخفی کاری کنه 

خیلی استرس دارم و میترسم 

سادست و راحت گول میخوره 🫠

شایدم با گوشی دوستش پیج زده 🥲 اخه گوشی مامانم حافظه نداره اصلا

.....

کاری نداشته باش بهش هفتمای الان بچه نیستن 

خبر نداری دبستانیا الان گرگ شدن 

چیزی نگو فقط مخفی میکنه باهاش دوست باش باید خودش به این سطح از اگاهی برسه که اینستا به دردش نمیخوره 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین بهش کار با مجازی رو یاد بده

یعنی اینکه چکار باید بکنه چه کارا نه،با محبت بگو فکر نکنه داری کنترل و نصیحت میکنی

بعد بهش بگو هرچی شد به من بگو نترس هرچی بشه پششتتم،ما خانوادتیم حتی اگه دعوات کنیم بعدش کمکت میکنیم 

۱۳ دلیل برای اینکه........

مثلا بهش بگین که با گوشی خودتون بره تو پیجش هروقت خواستهم پایه های اعتماد قوی میشه هم میتونین چکش کن ...

قطعا قبول نمیکنه 🥲🤕

اگرم قبول کنه باز یکی دیگه میزنه که کسی کنترلش نکنه 

.....

میترسم از دوباره فیک بزنه یکم روحیه پنهان کار داره🫠

طبیعیه تو این سن

ولی وقتی باهاتون احساس راحتی کنه از شما پنهان نمیکنه

من با دوست صمیمیم خیلی راحتم راجب هر موضوعی صحبت میکنیم و همه چیو راجب هم میدونیم چون هم باهم راحتیم هم به هم اعتماد داریم 

ولی اصلا نمیتونم راجب احساساتم به پدربزرگم بگم چون سختگیره

شما خودتونو جای دوستش بزارین

بشین بهش کار با مجازی رو یاد بدهیعنی اینکه چکار باید بکنه چه کارا نه،با محبت بگو فکر نکنه داری کنترل ...

ببین یادش دادم ی تایمی تو روبیکا کانال مذهبی داشت 

مشکل اینه که هرکاری من تو‌سن بالا انجام میدم رو‌ اون تو سن کم تقلید میکنه 

.....

تا ب اون سطح برسه کلی تاثیر منفی گرفته از اینستا 😑😑

به عنوان خواهر باهاش پایه باز بزار با گوشی خودت پیج بزنه بره اینستا 

زیاد دخالت نکن تو کاراش تو این سن خوششون نمیاد و فکرمیکنن دشمنی نه دلسوزو نگران 

دعواش نکن اشتباهی کرد تا بهت بگه همه‌چیو 

اگه گوش نکرد بزار بره تاثیر منفی ببینه باید بعضی جاها ادم خودش تجربه کسب کنه تا بفهمه 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
قطعا قبول نمیکنه 🥲🤕اگرم قبول کنه باز یکی دیگه میزنه که کسی کنترلش نکنه

اها پس باهاتون راحت نیست 

توجه اش رو جلب کنید 

اول با موضوعاتی  شروع کنین که بچه ها تو این سن دوست دارن بشنون حتی موضوع های +۱۸ اما به شیوه سالمش چون بچه ها تو این سن عاشق این موضوعاتن باهم راحت باشین کمکم وارد زندگیش بشین و از راه درست راهنماییش کنین 

یعنی درحدی که وقتی عاشق شه اولین نفر به شما بگه

بنده شخصی هستم که به شدت منع شدم از اینستا داشتن

ولی چیکار کردم؟؟ از یازده سالگی پیج داشتم... هی پاک میکردم از ترسم و هی دانلود میکردم

ولی الان ذره ای علاقه ندارم و اصلا اینستا ندارم

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

اها پس باهاتون راحت نیست توجه اش رو جلب کنید اول با موضوعاتی شروع کنین که بچه ها تو این سن دوست دار ...

اتفاقا خیلی صحبت میکنیم 😁

کنار هم کلا عین دوتا دوستیم ک از هر دری حرف میزنن 🤭🥲

ولی خب لعنت ب دوست بد 🫠

.....