2777
2789

دو تا داداش دارم که از بچگی تو کارگاه‌های نجاری ، منبت کاری و رنگکاری کار کردن ، خیلی کار کردن ، هوش اقتصادی خوبی هم داشتن و به قول داداشم خدا هم کمک کرد و اوضاع اقتصادیمون خیلی خوب شد

همین که دستمون به دهنمون رسید داداش بزرگم به خاطر کار زیاد تو‌این کارگاه‌ها ریه اش بیمار شد و بعد از یه دوره بیماری سخت پارسال آسمونی شد ، زنداداشم هم به خاطر اختلافات مالی با خانواده ام ، برادر زاده ام رو برد و ما رو گذاشت تو حسرت دیدنش . داداش کوچیکم هم چند سال به خاطر بیماری داداش بزرگم ازدواج نکرد میگفت کدوم دختری قبول میکنه من تنها کار کنم و آخر سال سود کار رو با برادرم نصف کنم (چون داداش بزرگم چند سال آخر به خاطر بیماریش خونه نشین شد و همه کارها رو دوش داداش کوچیکم بود) الانم اونقدر از فوت داداشم افسرده هست که میگه دیگه حال و حوصله ازدواج رو ندارم ، خونه مجردی داره و خیلی کم به ما سر میزنه ، زندگی منم شده غصه داداشام ، داداش بزرگم که اول جوونی رفت زیر خروارها خاک و اینم داداش کوچیکم که زندگیش سر و سامون نگرفت ، غصه مامانم که اینهمه زحمت ما رو کشید ، اما حالا یه پسرش زیر خاکه و دختر و پسر دیگه اش افسرده و غمگین

همه چیز داریم ، اما حال و حوصله استفاده از هیچ کدومش رو نداریم ، هیچ کدوممون زندگی نکردیم ، هممون از هم پراکنده شدیم ، دلم میخواد یه بار دیگه مثل وقتی داداشم بود همه دور هم‌ جمع بشیم و بخندیم 😔❤️

لعنت به این دنیا که با ما نساخت😭

خدایا از عمر من کم کن به عمر عزیزانم اضافه کن داغ عزیز خیلی سخته من تحملش ندارم

خدا به قلبت صبر بده عزیزم گریه ام در اومد😭😭😭😭💔💔💔💔💔

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به چشمان خدا خیره شدم معجزه کرد💚🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزدلم🩷غصه نخور 

هنوز غم برادرتون تازه س..یه کم زمان احتیاج دارین

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

خدایا از عمر من کم کن به عمر عزیزانم اضافه کن داغ عزیز خیلی سخته من تحملش ندارمخدا به قلبت صبر بده ع ...

از هیچی نترس که زبونم لال همون سرت میاد

هیچ کس به اندازه من وابسته برادراش نبود ، زندگی هم دقیقا منو با عزیزترینم داغدار کرد

خدا برادراتون رو رحمت کنه🌷

عزیزم تلاش کن بسازینش،درسته جای خالی برادرت پر نمیشه،اما با برادر دیگت صحبت کن و ازش بخواه برگرده پیش شما،هر دوتون ازدواج کنید،زندگی جریان داره،مطمئن باش اگه یکم تلاش کنی میتونی دوباره گرما رو به خونتون برگردونی

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
از هیچی نترس که زبونم لال همون سرت میادهیچ کس به اندازه من وابسته برادراش نبود ، زندگی هم دقیقا منو ...

لعنت ب این روزگار که برای هرکی یه دردی گذاشته 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به چشمان خدا خیره شدم معجزه کرد💚🌱

خدا برادراتون رو رحمت کنه🌷عزیزم تلاش کن بسازینش،درسته جای خالی برادرت پر نمیشه،اما با برادر دیگت صح ...

من ازدواج کردم عزیزم

اما داداشم ...

میگه من همه گذشته و آینده ام رو گذاشتم زیر خاک 

خیلی وابسته داداشم بود

تلخ بود یه برادری مثل برادر شما که کار می کنه و زحمت می کشه تا به رفاه برسید یکی مثل برادر من که شبا ...

وای منم یه دوست دارم داداشش خونه مامانشو فروخته 

مادره خبر نداره که تو خونه خودش الان اجاره نشین هست