یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی کلا مزیت طلا خریدن اینه که پولهای کوچیک جمع میشن و برای کار بزرگ استفاده میشن
حفظ ارزش پس انداز هم همیشه با طلا قطعیه، مگه موارد خیلی محدود
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
اگر استفاده میکنی و تا چند سال قصد فروش نداری آره عاقلانهس
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
نه دیگه الان طلاخریدن ریسکه و بنظر من اشتباهه چون یه روز میگن توافق میشه میاد پایین و یه روز میگن نه خبرای خوبی نیست دوباره میکشه بالا یه طلافروش آشنا داریم میگه توی این چن هفته طلا و سکه و دلار خریدن اشتباهه اصلا نخرین
هیچوقت طلای نو نخر من حتی برا عروسیمم طلای دست دو ولی تمیز گرفتم جوری که هیچکس باورش نمیشد نو نیست چون هیچ فرقی نداره ولی دیگه اجرت نمیدی و خیلی به نفعته من یه سال و نیمه ازدواج کردم کل طلایی که من گرفتم ۱۸۵ ملیون شد الان همون چن برابر شده و یکی از دوستام بامن طلا گرف کل اختلافش شد صد ملیون باالان ولی اون نو گرف من دست دو من اختلاف قیمت طلام باالان بالای ۳۰۰ ملیونه