2777
2789
عنوان

واقعا طلا خریدن خوبه⁉️

123 بازدید | 11 پست

چه مزایایی داره؟ 😂

مگه قراره گرون تر از این بشه؟

مثلا اگر یه ماه ۳ میلیون اضافه بیارید یه مقدار طلا می‌خرید باهاش؟

/هیـــچ همچون پـــوچ عالی نیست/ درضمن عکس پروفایل خودمم 😌😌😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من هرچی پول دستم بیاد طلا میخرم یه انگشتر رو چن ماه پیش ۲۰ ملیون خریدم بعد که طلا کشید بالا شد ۵ ...

الان طلا بخرم یا بذارم برای بعد؟

با ۳ تومن نه 

ولی کلا مزیت طلا خریدن اینه که پول‌های کوچیک جمع میشن و برای کار بزرگ استفاده میشن

حفظ ارزش پس انداز هم همیشه با طلا قطعیه، مگه موارد خیلی محدود

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
با ۳ تومن نه ولی کلا مزیت طلا خریدن اینه که پول‌های کوچیک جمع میشن و برای کار بزرگ استفاده میشنحفظ ا ...

خرید طلای نو با اجرت ۷ درصد عاقلانه ست ؟

اگر استفاده میکنی و تا چند سال قصد فروش نداری آره عاقلانه‌س

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
الان طلا بخرم یا بذارم برای بعد؟

نه دیگه الان طلاخریدن ریسکه و بنظر من اشتباهه چون یه روز میگن توافق میشه میاد پایین و یه روز میگن نه خبرای خوبی نیست دوباره میکشه بالا یه طلافروش آشنا داریم میگه توی این چن هفته طلا و سکه و دلار خریدن اشتباهه اصلا نخرین

نه دیگه الان طلاخریدن ریسکه و بنظر من اشتباهه چون یه روز میگن توافق میشه میاد پایین و یه روز میگن نه ...

پس ان‌شاالله قراره ارزون شه؟

هیچوقت طلای نو نخر من حتی برا عروسیمم طلای دست دو ولی تمیز گرفتم جوری که هیچکس باورش نمیشد نو نیست چون هیچ فرقی نداره ولی دیگه اجرت نمیدی و خیلی به نفعته من یه سال و نیمه ازدواج کردم کل طلایی که من گرفتم ۱۸۵ ملیون شد الان همون چن برابر شده و یکی از دوستام بامن طلا گرف کل اختلافش شد صد ملیون باالان ولی اون نو گرف من دست دو من اختلاف قیمت طلام باالان بالای ۳۰۰ ملیونه