خانومای خوش سلیقه و همه چی بلد ادرس یا جاهایی که الان یا یه وقتایی از سال لباساشون رو آف میزنن رو میشه لطف کنید بگید.. ترجیحااا پوشاک وابن چیزا... مکان و زمان و.... ؛)))
ممنون از همه
❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
كوروش حراج بود تا ٢٢بهمن...يه پالتو خريدم ١٠٠تومن خيلى خوشگله...منتظرم زودتر زمستون سال آينده بشه بپ ...
مبارک باشه عزیزم
ممنوووووون
❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
یک مانتو فروشی تو خیابون بهار هست خیلی قیمت هاش پایینه پالتو ۴۰ تومن کانال هم دارن
بی زحمت میشه کانالشو اگه دارید بدید مامان پرنیان گلی یااا اسم مغازه ؟
هفت تیر یه عالمه کاپشن و بارونی و پالتو آف گذاشته. کاپشن گذاشته ترک ، ۵۹ تومن .. خدایی قیمتاش عا ...
ممنووووووون مهربون جان پس حتما سر میزنم اونجا
خوشبحالتون من بای نی نی ودست تنهاهیچ جانمیتونم برم خریدحتی جمعه...
عزیزممممم درسته واقعااا با بچه سختهههه.... نمیشه دوتایی با بابا نی نی برید نوبتی نگه دارید ؟؟؟
مردا حوصله خرید ندارن متاسفانههههه عوضش این حس تو خانوما هزار برابره :)))) یا بچه رو بزار پیشش برو یا بگو من وقت خرید ندارم نتی خرید میکنمممم تو هم ک نمیای بریم فقط یکم گرونتر در میاد اونم شما نمیای بریم مجبورمممم اینجوری شاید خودش با پای خودش اومد :)))))