2777
2789
عنوان

دوراهی سخت اما مسخره

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کوتاه نکن روغن مناسب موتور پیدا کن از وزی درمیاد

روغن ک میزنم موهام میچسبه کف سرم

مخصوصا چون همه رو میدم عقب و میبافم یه جوریه

برای همین روغن میزنم باز میرم میشورم 

بعد شستن خشکه خشکه

جای خوب رفتی؟!امکان نداره گلم من کراتین کارم.شما اگ جای معتبر پروتین می‌کردید موهاتون عالی میشد دیگ ...

والا من ک خودم سر در نمیارم یکی دو جلسه رفتم پیش یکی ک بقول خودش مدرک معتبر داشت و تخصصی کار مو انجام می‌داد

همه تعریف میکردن دیگه نمیدونم

همینو بگو ولی موندم چرا همه گیر دادن نکن نکن بخدا از این خدم موهوم بلندتر نمیشه تا روی گودی کمرم میر ...

مهم تویی چیکار به بقیه داری 

یعنی من موندم شماها چرا اینقد بقیه براتون مهمه 

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

روغن ک میزنم موهام میچسبه کف سرممخصوصا چون همه رو میدم عقب و میبافم یه جوریهبرای همین روغن میزنم باز ...

منم دقیقا مشکل تو رو داشتم ‌ باید چندین روغن کاملا طبیعی رو امتحان کنی . مثلا من روغن ارده که خودم میگیرم خیلی با موهام سازگاره اصلا هم مثل بقیه روغنا موهامو نمیچسبونه . ب اینصورت ک یه شیشه ارده میخرم و یه ۲۰روز تو گرمای کابینت  یا گاهی ک عجله دارم تو آفتاب نگه میدارم خودش یه روغنی بالاش جمع میشه همتونو میریزم تو شیشه مخصوص و ازش بعد از حمام استفاده میکنم عالیه 

مهم تویی چیکار به بقیه داری یعنی من موندم شماها چرا اینقد بقیه براتون مهمه

بقیه برام مهم نیستن اما وقتی کل خانواده خودم

شوهرم و خانوادش میگن نکن زشت میشی 

اینقدر گفتن زشت میشی بخدا ترسیدم

منم دقیقا مشکل تو رو داشتم ‌ باید چندین روغن کاملا طبیعی رو امتحان کنی . مثلا من روغن ارده که خودم م ...

اهان ممنون عزیزم حتما امتحان میکنم هم روغن ارده ک گفتی هم روغن های گیاهی دیگه رو 

مرسی ممنون از راهنماییت 

میشه بهم معرفی کنی من خسته شدم برای وزی و گره خوردن از اسپره دوفاز مارال استفاده کردم سرم شوره زد

برو داروخانه بگو . بهت بدن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .