2777
2789
عنوان

میشه خواهشا دعا کنید

85 بازدید | 12 پست

دامادم یه توده داره تو کبدش

دارن ام ار ای میکنن 

خیلی جوونه تازه خونه خریدن ..

با قلباتون دعا کنید سالم باشه

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪بلاخره به وزن 62رسیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خیره صلوات میفرستم براشون علایمشون چی بود

زردشد و خارش

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪بلاخره به وزن 62رسیدم

تا یک ساعت دیگه میرم نماز شب بخونم،دعاشون میکنم

تو رو قران دعاش کن خیلی جوون 

سلام اجی ببخش مزاحمت شدم بهتون. درخواست دادم چند تا سوال دارم .بابام سرطان روده گرفته بدخیم اما خدا رو شکر جایی رو درگیر نکرده لنف ها سالم هستن فقط عصب رو درگیر کرده که عمل کردن روده رو بریدن و از شیشم می‌خوان شیمی درمانی انجام بدم و شیمی درمانی 6ماه هست هر دو هفته دو روز .من واقعا توان خودمو از دست دادم خیلی میترسم که شیمی درمانی این همه طولانی از پا در بیاره بابا رو تو رو امام رضا بهم بگو هر چی که می‌دونی 

سلام اجی ببخش مزاحمت شدم بهتون. درخواست دادم چند تا سوال دارم .بابام سرطان روده گرفته بدخیم اما خدا ...

سلام عزیزم خیلی خوبه که ...وقتی جراحی میکنی بعد شیمی یعنی توده رو‌کامل برداشتن چیزی بنام سرطان اون جا وجود نداره ،با شیمی اگه سلولی مونده باشه رو برمیدارن .

فقط بگم زندایم نوع پیشرفتشو داشت بسیاررر خاد الان ۱۴سال زندست و زنعموم ۹سال با گرید ۳

خدارو شکر کن .

من همینجا مینویسم حال بیمارتون خوب خوب میشه

سلام عزیزم خیلی خوبه که ...وقتی جراحی میکنی بعد شیمی یعنی توده رو‌کامل برداشتن چیزی بنام سرطان اون ج ...

اجی با دیدن پیامت بغض تو گلوم جمع شد من خیلی خودمو باختم اما جلوش قویی و محکم هستم میگم بابا هیچی نیست همه چیز بخیر گذشته بابا خوب خوب میشی .اما تو تنهایی های های گریه میکنم چون هم پدرمه هم مادرم 😭اجی بابا گرید 2هست فقط برا شیمی درمانی میترسم آخه قلبش 35درصد کار می‌کنه میگم خدایا توان بابا رو ببر بالا که زود خوب بشه

اجی با دیدن پیامت بغض تو گلوم جمع شد من خیلی خودمو باختم اما جلوش قویی و محکم هستم میگم بابا هیچی نی ...

نگران نباش اصلا ..حتما قبل انجام شیمی با پزشک قلبش مشورت کن .

گرید 2هیچی نیست