ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره... توی چتا باهم مهربون باشیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پیش پزشک متخصص چشم رفتین یا زیباییبیحسی؟ خب حین عمل متوجه تیغ و ... میشه آدم اصن ناخودآگاه پلک میزن ...
دکتر زیبایی رفتم عزیزم
آره هم بی حسی میزنن هم آرام بخش میزنن ک نترسی . پلک رو خودشون چسب اینا میزنن بی حسی میکنن ک تکون نمیخوره. منم خیلی میترسیدم ولی خیلی پف چشمم زیادبود بلفارو بهترین کارم بود انگار .زیر چشمت ک فک نکنم ب پلک زدن و نزدن کاری داشته باشه عزیزم
کاملا رفع شد؟ واسه من هم پف کرده هم زیر چشام گود شده تیره شده😥💔
اره کامل منم مثل شما بهم گفتن بهم ریختم آشفته شدم اما چون باردار بودم ونمیتونستم کرم واینا بزنم دس نگه داشتم بعد اززایمان همش رفت.چنذین سال بعد مجدد باردار شدم برگشت و فهمیدم بازم ازبین میرع ودقیقا ازبین رفت