2777
2789
عنوان

پف زیر چشمم رو چطور کم کنم😥

193 بازدید | 32 پست

سلام خانما

زیر چشمام پف داره مخصوصا وقتی میخندم 

شوهرم چند بار بهم گفته..... خودمم حساس شدم حالا 

چه راه هایی برای از بین بردن پف چشم هست 

چه خونگی چه زیبایی که عوارض نداشته باشه و اثرش خوب باشه

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

فوتش کن

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پف از اول داشتی یا ایجاد میشه گاهی

حس میکنم داشتم از قبل اما الان زیاد تر شده 

شاید بخاطر حاملگی 

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

اگه زیاده عمل اگه کمه و فقط زیر پلک ی خط هست بنظر من قشنگه

بلفارو منظورته

بلفارو فقط واسه پلک بالایی نیست؟ من خیلی از این عمل میترسم 

ببین پف موقتی و روش یخ بزاری می‌ره ولی پف همیشگی فقط با عمل

نه موقتی نیست

از بلفارو میترسم اینم فقط واسه پلک بالاس 

من پف زیر چشم پلک پایین می‌خوام کم بشه

بلفارو منظورتهبلفارو فقط واسه پلک بالایی نیست؟ من خیلی از این عمل میترسم

آره عزیزم بلفارو 

هم برا بالاس هم پایین 

اصلن خطرناک نیست و ترس ندارع من پلک بالارو انجام دادم 

فقط باید جای خوب بری 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

نه موقتی نیستاز بلفارو میترسم اینم فقط واسه پلک بالاس من پف زیر چشم پلک پایین می‌خوام کم بشه

من تو بارداریم خیلی پف وچروک دور چشم داشتم چندنفرم بهم گفتن بعد اززایمان درس شد

آره عزیزم بلفارو هم برا بالاس هم پایین اصلن خطرناک نیست و ترس ندارع من پلک بالارو انجام دادم فقط بای ...

پیش پزشک متخصص چشم رفتین یا زیبایی

بیحسی؟ خب حین عمل متوجه تیغ و ... میشه آدم 

اصن ناخودآگاه پلک می‌زنیم وسط عمل 

ایناهاش برام سواله

من تو بارداریم خیلی پف وچروک دور چشم داشتم چندنفرم بهم گفتن بعد اززایمان درس شد

کاملا رفع شد؟ واسه من هم پف کرده هم زیر چشام گود شده تیره شده😥💔

پیش پزشک متخصص چشم رفتین یا زیباییبیحسی؟ خب حین عمل متوجه تیغ و ... میشه آدم اصن ناخودآگاه پلک می‌زن ...

دکتر زیبایی رفتم عزیزم 

آره هم بی حسی میزنن هم  آرام بخش میزنن ک نترسی . پلک رو خودشون چسب اینا میزنن بی حسی میکنن ک تکون نمیخوره. منم خیلی میترسیدم ولی خیلی پف چشمم زیادبود بلفارو بهترین کارم بود انگار .‌زیر چشمت ک فک نکنم ب پلک زدن و نزدن کاری داشته باشه عزیزم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

کاملا رفع شد؟ واسه من هم پف کرده هم زیر چشام گود شده تیره شده😥💔

اره کامل منم مثل شما بهم گفتن بهم ریختم آشفته شدم اما چون باردار بودم ونمیتونستم کرم واینا بزنم دس نگه داشتم بعد اززایمان همش رفت.چنذین سال بعد مجدد باردار شدم برگشت و فهمیدم بازم ازبین میرع ودقیقا ازبین رفت