2777
2789
عنوان

اگر یه خواستگار خیلی پولدار داشتید

185 بازدید | 44 پست

بچه ها اگر یه خواستگار خیلییییی پولدار داشتید که کارخونه داشت و به شدتم زیبا بود شبیه مدلا و اخلاقشم با همسرش به شدت خوب بود ولی با بقیه خیلی سنگین بود حتی فامیلاشون و کلا خیلی سطح یالا و با فرهنگ بود ولی دو تا مشکل وجود داشت اول اینکه تقریبا ۹ سال بزرگتر بود و دوم اینکه شما میخواستید ادامه تحصیل بدید تو یه رشته ی خیلی خوب...قبول میکردید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم من حوصله ازدواج ندارم ایلان ماسک هم بیاد بت ی خدافظی خوشحالش میکنم 

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

صد در صد اول اینکه خیلی خوبه که همسرت بزرگترت باشه سوم اینکه در کنار ازدواج هم میشه درس خوند

اخه اگر ادم تو رشته ی تاپ تحصیل کنه بعد ها خواستگارای بهتزی ممکنه بیاد ...ولی خی خدایی اونم خیلی محترم و عالی بود ای وای😂💔

من خواستگار میلیاردر داشتم

خوشتیپ هم بود...‌

بخاطر سیگاری بودنش ردش کردم

هر ادمی ی خط قرمزایی داره ببین خودت چی میخوای 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست