2777
2789

اگه آره. برای دستمال کشیدن تمیزکردن سرامیکها. چ برنامه ای دارید؟ دستمال کشیدن اینه توگنجه وشیشه وگاز واینا چطور ؟من ازدستمال کشیدن بیزارم. 

من شاغلم هفته ای یه بار وقت میکنم. 

یه ماشین ظرفشویی و یه جارو شارژی و یه بخارشو اگه داشته باشی کارت کمتر میشه. 

از من به تو نصیحت زیاد از دستات کار نکش یه کم سنت بالا بره داغون میشی. خونه ای که توش بچه هست همیشه مرتب نیست سخت نگیر. 

نه معلومه که نه

من دخترم خودش برای یه تالار بهم ریختن کافیه. 

هیچ وقت هم خونم مرتب و تمیز کامل نیست چون فرست نمی‌کنم و فرسوده میشم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شاغلم هفته ای یه بار وقت میکنم. یه ماشین ظرفشویی و یه جارو شارژی و یه بخارشو اگه داشته باشی کارت ...

ظرف شستن دوس دارم فک. نمیکنم از طرفشویی استفاده کنم هرروز جاروبرقی میکشم. سخت نمیگیرم اطرافیان هی میگن کثیفی اعصابم خردمیشه البته من وخانواده خودمون ازهمه متعادل ترم خانوادم وسواسی آن. خانواده شوهرم کثیفن بمن میگن وسواسی موندم چکارکنم

نه معلومه که نهمن دخترم خودش برای یه تالار بهم ریختن کافیه. هیچ وقت هم خونم مرتب و تمیز کامل نیست چو ...

اعصابت خوردنمیسه ؟مخصوصا موقع مهمون سرزده میاد

ظرف شستن دوس دارم فک. نمیکنم از طرفشویی استفاده کنم هرروز جاروبرقی میکشم. سخت نمیگیرم اطرافیان هی می ...

منظورم اینه که خودت رو پیر نکن من ۱۴ ساله ازدواج کردم و انقدر از دستم کار کشییدم الان مدتیه دست راستم درد میکنه . اینایی که گفتم برای همه لازمه. الان جوونی نمیفهمی بعد چند سال میبینی چه فشاری بهت اومده. لازم نیست هر روز جارو برقی بکشی. یه جارو شارژی سبک یا حتی جاروی رباتیک کارت رو راه میندازه. ظرفشویی هم برای شما که بچه داری واجبه. روش فکر کن .. بعد وقتت رو برای کتاب خوندن یا ورزش کردن یا بازی با بچه هات بذار. . من انقدر روی سامیک رو دستمال می کشیدم و... الان رفتم کل خونه رو فرش کردم چون بچه هام روی سرامیک چند بار بدجور زمین خوردن خودم هم یکبار لیز خوردمو سرم خورد به لبه قرنیز سنگی که دم در دستشوییه و تا یه دقیقه جلو چشمم سیاه بود. به جهنم که خونه شبیه مسجد میشه ولی با یه جارو تمیز میشه دیگه طی کشیدن و دستمال نمیخواد. همه چی در حد تعادل خوبه. 

اعصابت خوردنمیسه ؟مخصوصا موقع مهمون سرزده میاد

چرا ولی چقدر حرص بخورم؟

مهمون سرزده‌ اسمش روشه. این روزا خیلی ادما سرزده نمیرن خونه هم‌دیگه.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....