هیچ وقت هم خونم مرتب و تمیز کامل نیست چون فرست نمیکنم و فرسوده میشم
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ظرف شستن دوس دارم فک. نمیکنم از طرفشویی استفاده کنم هرروز جاروبرقی میکشم. سخت نمیگیرم اطرافیان هی می ...
منظورم اینه که خودت رو پیر نکن من ۱۴ ساله ازدواج کردم و انقدر از دستم کار کشییدم الان مدتیه دست راستم درد میکنه . اینایی که گفتم برای همه لازمه. الان جوونی نمیفهمی بعد چند سال میبینی چه فشاری بهت اومده. لازم نیست هر روز جارو برقی بکشی. یه جارو شارژی سبک یا حتی جاروی رباتیک کارت رو راه میندازه. ظرفشویی هم برای شما که بچه داری واجبه. روش فکر کن .. بعد وقتت رو برای کتاب خوندن یا ورزش کردن یا بازی با بچه هات بذار. . من انقدر روی سامیک رو دستمال می کشیدم و... الان رفتم کل خونه رو فرش کردم چون بچه هام روی سرامیک چند بار بدجور زمین خوردن خودم هم یکبار لیز خوردمو سرم خورد به لبه قرنیز سنگی که دم در دستشوییه و تا یه دقیقه جلو چشمم سیاه بود. به جهنم که خونه شبیه مسجد میشه ولی با یه جارو تمیز میشه دیگه طی کشیدن و دستمال نمیخواد. همه چی در حد تعادل خوبه.
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....