2777
2789
عنوان

یه نفر عاشقم بود بهش خیانت کردم

287 بازدید | 18 پست

بعد الان میگه برگرد من هنوزم دوست دارم ..

ولی میگه اگه برگردی باید باهم ازدواج کنیم دیگه دوست نباشیم تازه با اون دوستات که اون پسره رو برات جور کردن هم قطع رابطه کنی 

پسره خیلی پسر خوبیههه ولی از لحاظ مالی زیاد جالب نیست و قیافه نسبتا معمولی به نظر خودم اگه برگردیم رابطه مثل قبل نمیشه ...

ولی اون میگه نگران نباش من عاشقتم درستش میکنم چه کار کنم؟؟

تاپیک مال من نیست

چجوری میتونین به کسی که عاشقتونه خیانت کنید؟

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد دشمن عزیزم که تصور کردی با پیدا کردن کاربریم بردی!من هیچ چیز برای پنهان کردن ندارم در ضمن میدونم پیدام کردی برام مهم نیست حس زرنگ بودن بهت دست نده عزیزم من خودم میدونم 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا نمیدونم بعضی پسرهای خوب چرا دنبال دختری میوفتن که سم خالصه طرف .نمیدونم کلا این حرف درست هستش آدم های بی تعهد شانسشون بیشتره .آخه بگو طرف خیانت کرده دوباره چرا التماسشو میکنی .فردام تو زندگی مشترک خیانت میکنه پسره زندگیش جهنم میشه

کلا نمیدونم بعضی پسرهای خوب چرا دنبال دختری میوفتن که سم خالصه طرف .نمیدونم کلا این حرف درست هستش آد ...

چی بگم🥺

کاش زندگیمو می‌دیدی فکر می‌کنی آسونه 

سن کم یه اشتباهی کردم از بی تجربگی حالا شانسم یه پسر خوب هم نمیتونم باشم

رفتم با اون پسری که عاشقش بودم اخلاق های افتضاح این هنوزم عاشقش نیستم ولی دوسش دارم

اون رو فراموش کردی دیگه؟به نظرمن برگرد به این که عاشقته

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
اون رو فراموش کردی دیگه؟به نظرمن برگرد به این که عاشقته

اره فراموش کردم اره برای همون گفتم مشورت بگیرم برگردم یا نه؟

اره برمی‌گردم هیچکس مثل اون برای من نیست..